top of page
2023.PNG

Ju kurrë nuk vuani nga depresioni, trishtimi, pikëllimi, zemërimi, frika, ankthi, zilia, epshi...


Pse dikush do të dëshironte të arrinte ndriçimin, i cili gjithashtu quhet realizim i VETEM dhe realizim i Zotit?

Kur arrini këtë gjendje, ju arrini një ndjenjë të tërësisë, tërësisë dhe unitetit të plotë dhe total. Ju jeni gjithnjë të përmbushur dhe të kënaqur. Ju vloni nga brenda jush, në çdo kohë, ndjenjat e dashurisë, gëzimit, lumturisë, ekstazës, lumturisë dhe gëzimit. Ju jeni të lumtur, të gëzuar dhe me zemër të lehtë. Ju jeni kënaqësi të jeni pranë. Ju e shihni Arin tek të gjithë dhe ne gjithçka.

Ju e shihni ZOTIN tek të gjithë dhe gjithçka. Ju i doni njerëzit pa kushte dhe pa përjashtim. Kjo dashuri përshkon qenien tuaj dhe rrezaton prej jush përgjithmonë. Ju kurrë nuk vuani. Ndërsa trupi dhe mendja juaj mund të tregojnë disa emocione njerëzore disa herë, ju nuk jeni të lidhur me to.

Ju jeni dëshmitarë të tyre dhe i vëzhgoni ata. Ato nuk ndikojnë në gjendjen tuaj të brendshme. Imagjinoni të shkoni në një udhëtim me slitë. Gjatë udhëtimit mund të bërtisni nga frika, por nuk po vuani kurrë. Në fakt, ju GEZONI duke përjetuar emocionin e frikës ndërsa jeni në slitë, dhe madje mund të dëshironi të shkoni për një udhëtim tjetër! Kur të jeni plotësisht VETJA e kuptoni se nuk vuani kurrë nga asnjë lloj frike. Ju jeni të patrembur. Ju keni paqe, siguri dhe kënaqësi totale. Ju jeni të qetë, të relaksuar në çdo kohë dhe në të gjitha situatat. Ju keni besim të lartë.

Ju kurrë nuk vuani nga depresioni, trishtimi, pikëllimi, zemërimi, frika, ankthi, zilia, epshi, xhelozia, sikleti, poshtërimi, urrejtja ose ndonjë emocion negativ. Kur të ndriçoheni, jeni me të vërtetë të lirë në të gjitha nivelet dhe të gjitha dimensionet.

Shume dashuri,

GuruKev807 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page