top of page
2023.PNG

Ju lutem 🙏Mos kendoni, mos beni humor, mos flisni per gjerat qe nuk i doni. ❤️☺️

Ju që lexoni këto mesazhe dijeni se jeni nga ata që, së pari do të përballoni dhe tejkaloni çdo gjë që po ndodh.


Prandaj ju lutem, largoni nga jeta juaj çdo gjë që nuk doni të ju ndodh, fokusoni mendimet tuaja, energjinë tuaj në gjërat e bukura që keni sot dhe jeni sa më shumë falenderues dhe mirënjohës!


Beni mire shperndani keto informacione me njerezit qe i doni.


Më dërgojnë në mesenxher, humore, satirë, këngë me qifteli për ngjarjet e fundit që nuk dua të ju përmend emrin.


Dhe ju mos e përmendi emrin, kujdes po por jo të preokupoheni me atë që ju plasohet.Bëni tapping, keni plot instruksione ne you tube për këtë teknik, kjo ju liron nga energjitë e akumuluara negative.


Bëhuni anëtar në Iam Power, keni shumë mësime të vlefshme që do ju ndihmojnë të ecni përpara.


Kur kendonim per Lirine ajo na erdhi, pse tani kendojme per gjerat qe nuk i duam?


Ky program ju shfaq shumë sekrete si funksionon bota dhe jeta në aspektet që nuk i keni njohur më parë, nuk k anjeri që jeton dhe nuk duhet të dijë këtë që ka ky program. Është shpëtim jete jo vetëm plotësim dëshire.

Shfaq si kontrollohet mendja jonë, nga mediat, si kontrollohet ushqimi e industri tjera, çfarë ne duhet të bëjmë të ikim nga këto ndikime. Shikoni ketë video per me shume info


Për çdo paqartësi na shkruani në email: mimoza88@yahoo.com


Dhe mos harroni të flisni, të mendoni dhe të komunikoni vetëm për gjërat që doni.


Me shumë përzemërsi Mimoza Thaqi


459 views3 comments

Recent Posts

See All

٣ تعليقات


Afërdita Ahmeti
Afërdita Ahmeti
١٥ مارس ٢٠٢٠

Faleminderit e dashur qe na jep pozitivitet cdo minut e ndan me neve te paçim gjithmon 💖

إعجاب

Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
١٣ مارس ٢٠٢٠

Faleminderit qe me keni mesuar ne I Am Power se si kontrrollohet mendja jone nga ato se cfare degjojme cdo dite 🙏❤️

إعجاب

Valbone Fazliu Xhaferi
Valbone Fazliu Xhaferi
١٣ مارس ٢٠٢٠

Flm per qdo informacion qe e ndan me gjith njerzit je e mrekulueshme

إعجاب
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page