TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Ju mendoni se po e ekzagjeroj apo jo...Po! Po! Po! 90% ULJE eshte me mire se FALAS. ANTIVIRUSI ERDHI

Ju mendoni se po e ekzagjeroj apo jo...Po! Po! Po! 90% ULJE eshte me mire se FALAS.


Unë kam ruajtur më të mirën për në fund.


SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE-WEBINAR ONLINE

28/NËNTOR/2020

nga ora 14:00-20:00


6 ore trajnim i vertete me formule te sakte per cdo lloj mendimi negativ-ANTIVIRUSI ERDHI!


Po vjen bashke me energjine qe heq qafe keto mendime...

Unë jam e gatshme të garantoj personalisht qe ti do te jesh NJERIU ME I LUMTUR NE BOTE.


NA KONTAKTONI KETU


Ti vete do të habitesh nga rezultatet... Vendos TANI ose mos u anko neser...


Shihemi te Shtunen, DHE NE Super Suksese

Mimoza Thaqi


P.S.: MERRNI TANI TË GJITHA NUK KA MË...JUSTIFIKIME OSE ARRIJMË SUKSES OSE ARRIJMË SUKSES....

YESSSSS......

PO PO PO TE GJITHA KETO!

AKCES I PERHERSHEM!


20 ore trajnim i vertete me formule te sakte per cdo lloj mendimi negativ-ANTIVIRUSI ERDHI!

MERRNI PER VETEM 36,9 Euro
310 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌