top of page
2023.PNG

Ju mund të mendoni se gjithçka ështëduke u copëtuar, por në të vërtetë gjithçkapo bie në vend.

A mund ta thoni këtë akoma pa ju ndodhur ajo që dëshironi, apo prisni ta shikoni që ta besoni? Ndonjëherë Zoti na largon nga situatat, njerëzit dhe vendet, sepse kjo është një pjesë e planit të Tij. Ju mund të mendoni se gjithçka është duke u copëtuar, por në të vërtetë gjithçka po bie në vend. Unë e di që ju keni qenë duke luftuar për një kohë e gjatë Financiarisht, shpirtërisht dhe emocionalisht. Ju keni një zemër të mirë dhe njerëzit ju kanë abuzuar në shumë mënyra. Djalli është përpjekur t'ju bëjë të humbni mendjen shumë herë. Ju jeni tradhtuar në shumë mënyra ... prapë ju qëndroni në mes të stuhive tuaja. Ju jeni akoma këtu sepse Unë jam me ju. Nuk do lejoj asnjë armë që është formuar kundër jush të përparojë. Mos kini frikë, unë do t'i kthej gjërat dhe të ju bekoj juve në prani të armiqve. Mbajeni besimin tuaj "huazuar nga librat e shenjtë"


247 views4 comments

4件のコメント


E mrekullueshme

いいね!

Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
2020年3月09日

❤️❤️

いいね!

Mirnjohje e Faleminderit

いいね!

Arsim H Dedinca
Arsim H Dedinca
2020年3月09日

🙏🏻👌🏻👍🏻

いいね!
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page