Ju nuk doni te dini te verteten, ju smund te perballoni te verteten.

Ju nuk doni te dini te verteten, ju smund te perballoni te verteten. Per te gjithe qe ishin te Seminari enderrave 1, Seminari enderrave 2 qe eshte pjese e trajnimit per biznes do te dridh realitetin tuaj si asnjehere me pare. 🤜🤜🤜🤜🤛🤛🤛🤛🤛


Ju kerkoni per arsye te mos keni sukses, ju kerkoni per arsye te vetesabotoni veten, dhe qani e dënesni duke u arsyetuar se gjithe bota po shkaterohet ekonomikisht dhe keni shpresa se do te lind dielli me pas...perderisa vetem disa po pasurohen dhe shfrytezojne keto kohera krize pikerisht per kete gje.


Ju po prisni bota te ndryshoje pa ndryshuar veten. Merrni pjese ne kete webinar dhe shikoni cfare ne te vertet po ndodh....


Dhe doni te mesoni dhe nuk doni...qendroni ne e bej se bej...ti je shtatezene ose nuk je....ti merr vendimin te fokusohesh drejt gjerave qe do ose jo.


Aplikoni ketu nese doni te jeni pjese e kesaj fuqie qe po pregaditet per ju....


https://www.mimozapower.com/si-te-fitoni-ate-qe-doni
231 views0 comments