top of page
2023.PNG

Ju, po Ju që lexoni këtë tekst tani, Ju mund ta ndryshoni vendin tonë, askush tjetër!

Një nga gjërat që na solli sukses neve nuk ishte në fakt suksesi jonë aspak. Në fakt tërësisht e kundërta. Ishin Gabimet nga ku mësuam, leksione të vështira. Ne e mësuam në mënyrën e vështirë me gjak e djersë. Ju nuk duhet ti kaloni përjetimet tona, merrni ato të gatshme dhe ecni përpara në jetë!


Por dallimi ishte se ne asnjëherë nuk u thelluam në gabimet tona. Ne thjeshtë refuzuam të dorëzohemi. Ne u përballëm me fatkeqësi në vazhdimësi.


Por kur kur djali jonë 18 vjeç erdhi nga fabrika e Ujit në ora 5 të mëngjesit i lidhur me fasha dhe ballin e përgjakur ne pyetëm veten a edhe këtë duhet ta përjetojmë, apo kur Avniu ne 2 të natës erdhi po me dorë të lidhur sa nuk ia kishte këputur të tërën makineria e ujit, nëse sdo ishte një dorë magjike e Diellit ta Shtyp sustën? Por ne u çuam përsëri dhe i thamë "dreqit të mallkuar" A ËSHTË KJO E GJITHA QË KE PËR NE? dhe vazhduam përsëri!


Sa ju jeni të gatshëm të përballoni që të vazhdoni përsëri?


Informacionet që ne ndajmë me ju janë të fuqishme sepse kanë tonelata dështimesh nga formulat fallco! Jemi 20 vite në Biznes dhe e dijmë si është të Lulëzojë biznesi e si është të jesh i kërcënuar për humbje. Nëse sdo kishim informatat që ndajmë me ju në seminar me siguri do të kishim nga 3 stenda në Zemër.


Janë Informacione që të shpëtojnë edhe jetën e jo më Biznesin por duhet të jetë dikush që e bën e jo që akoma hamendet, e ato janë shumë pak.


Prandaj kanë konfirmuar arrdhjen për "Semianrin e Ëndërrave" 2 persona që do të vijnë nga Londra Angli dhe 2 nga Gjermania.


Ata e dijnë fuqinë e asaj që do të përjetojnë dhe e dijnë se nuk bëj Seminare vetëm të bëj një diçka të tillë. Por këtë rradhë në Seminarin e Ëndërrave do të ndaj me pjesëmarrësit UDHËZUESIN si të kthejnë idenë në biznes të Suksesshëm.


Vendet zihen shpejtë, prandaj nëse keni në mendje të jeni në këtë seminar duhet vepruar menjëherë. Nëse akoma keni dyshime ato dyshime do ju prijnë gjithë jetën tuaj.


Njerëzit e suksesshëm nuk e kanë suksesin rastësisht! Dhe nëse jeni nga ata që prisni dikush tjetër të bëj suksesin për ju, atëherë kjo nuk është veti a atyre që me datë 7 Mars Do të jenë aty.


Ju erdhi lehtë të shtyni vendimin për 4 Prill kur u mbushën vendet ME 7 Mars, por çfarë nëse ju them se 4 vende u liruan ngase, çunat që donin suksesin gjetën arsyetime. Dhe u diskualifikuan të jenë pjesë e seminareve të këtij lloji?


Nëse deri tani keni lexuar këto fjalë dhe nuk jua mbushën mendjen se ne vërtetë kemi diçka të rëndësishme të ju themi atëherë qëndroni në zonën pezull.


Apliko tani dhe ndiq hapat që ju themi për të qenë në këtë seminar në vendet e 4 personave që gjetën justufikime...Shihemi në Suksese


Mimoza dhe Avni Thaqi

Red Carpet- Level VI Training,Diamonds are Forever. #ginevolve, #iampower. Aruba 2017


PS: Nëse pjesëmarrësit do të shprehnin dëshirën që edhe të dielën ta kalojmë në një ambient relaksues atëherë do të mund ta bënim një gjë të tillë për biseda më private. Ju mirëprsim, merrni këtë shans tani.


283 views0 comments

댓글


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page