Kam qene shume here e sfiduar pse kam besuar vetem ne ligjet e Zotit. Por kjo me ka shpetuar...

Disa postime nga fb:

https://www.facebook.com/mimozathaqi


Jam shumë mirënjohëse përvojës sime, sepse njoha shumë lloje të njerëzve, aktorëve, lojtarëve që ishin afër meje disa erdhën dhe shkuan, disa qëndruan, dhe të gjithë më ndihmuan☺️Mimoza TaqiMay 3, 2015 ·

Është një mënyrë flagrante e gabuar t’i detyrosh njerëzit me fuqi mentale, njëjtë si me fuqi fizike. Nëse i dety- ron njerëzit me fuqi fizike të bëjnë diçka për ty, i ulë ata në skllavëri, duke i bindur ata mendërisht të kuptojnë pranimin ekzakt të së njëjtës gjë. I vetmi ndryshim është metoda. Shkenca e PasurimitMimoza TaqiMay 3, 2017 ·

Kam qene shume here e sfiduar pse kam besuar vetem ne ligjet e Zotit. Por kjo me ka shpetuar gjithmon!


Mimoza TaqiMay 3, 2017 ·

Mendimi më i lartë është mendimi që përmban hare.


Mimoza TaqiMay 3, 2017 ·

Fjalët më të pastërta janë ato fjalë që përmbajnë të Vërtetën.


Mimoza TaqiMay 3, 2017 ·

Ndjenja më e lartë është ajo ndjejnë që ju e quani Dashuri.


Jeta me godet cdo dite, te thyej te pathyeshmin SHPIRTIN TIM. Megjithate Une jam kapitene e Jetes sime dhe komandante e mendimeve te mia.😍😘😘😘😘💎💎💎💎💖💖💖💖💞💣💣💣💣💣
0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌