top of page
2023.PNG

Kampi i trajnimit “Një Spiker Milioner”“NJË SPIKER MILIONER” 

E Premte: 2 TETOR, 2015 Time: 09:00

Më jepni 1 Ditë në Tetor 02.10.2015… Dhe un mund tju jap juve të ardhura për gjith vitin!

Kampi i trajnimit  

“Një Spiker Milioner”  Si të fitoni $2,000 për një muaj nga të qënurit spiker dhe…

RREGJISTROHU KETU VENDE KA VETËM 25:

  1. Si të krijoni dhe ndertoni CD, DVD dhe e-libra për qindarka dhe ti shisni për mijëra Dollarë, sit ë shisni produkte prej $2,000 për një muaj vetëm prej dergimit të emaileve tregtuese, shkruani, publkoni dhe shisni librin tuaj personal.

  2. Si funksionon në të vërtetë industria e fjalimit,  Pse shumë spikerë të dalluar mund të  marin ovacione prej publikut por nuk mund ti fitojnë paratë.

  3. Si të profitabilizoni karieren tuaj si spiker dhe si të bëheni një nga spikerët më të paguar.

  4. Si të bëheni spiker on-line ku do jeni online me gjith audiencën tuaj dhe të krijoni $2,000 në muaj prej saj.

  5. Si të fitoni $2,000 duke vendosur një seminar.

  6. Mësoni secretet e pasurimit me kryerjen e kampeve të trajnimit.

  7. Pse juve nuk ju duhet të jeni ndoni shkrimtar ose autor public dhe përsëri të bëni mijëra dollarë nga libri juaj.

  8. Si të arrini që ti bëni njerëzit tju paguajnë nga $500 që ju ti lejoni ta vendosin një rekllamë në eventin tuaj. 

A nuk jeni sëmurë dhe lodhur duke paguar për programe që ju premtojnë se do ju vendosin para në xhep dhe e vetmja që e bëjnë është ju marin para prej xhepit tuaj?

Katër Kampet e fundit trajnuese “Një Spiker Milioner” provuan se ishin sukses i pabesueshem! Në cilët kriteriume bazohemi ne? Faktikisht studentët tanë e morën informacionin që e mësuan në kampin e trajnimit dhe e kthyen ne profit në para brenda 7 ditësh që kur e mesuan informacionin!

Marsh Engle krijuesja e Ditës së mahnitshme të Gruas shkroi …

“Një email i shpejtë që tju tregoj se e kam shijuar… dhe për bukuri kam përfituar… nga kampi juaj i tranjnimit NJË SPIKER MILIONER. Jo vetem që kam pranuar trajnim të pa çmim në artin e të qenit SPIKER I PAGUAR dhe i suksesshëm por gjithashtu jam lidhur me njerëz të shkëlqyeshëm të cilët mernin pjesë në këtë program të pabesueshëm.

Por, kjo nuk është e gjitha! Katër ditë me von e kisha paraqitjen time si spiker në kampin e trajnimit. Kështu që e vendosa menjeherë në përdorim atë që e kisha mësuar. Dua të ju tregoj rezultatet ishin të shkelqyeshme!   Jo vetëm që i shita gati të gjitha produktet e mija por edhe 1 e 3-ta e pjesmarrësve konfirmuan se do marin pjesë në programin tim trajnues njëmujor. Me disa regullime minimale të prezentimit tim dhe menyrës se si fola për produktin tim. Jam e lumtur tju tregoj se në shtëpi ktheva shum pak produkte!”

Falemnderit edhe një here për dedikimin tuaj për të ndihmuar trajnerë profesional si vetja ime në mësimin e artit të vërtetë të qenurit SPIKER I PAGUAR i suksesshëm.!! Më konsideroni fans të përjetshëm!

Marsh Engle, Career Launch Expert Ceo, Amazing Woman’s Day http://www.MarshEngle.com http://www.AmazingWomansDay.com

Objektivi numër një i joni është tju vendosim para nëpër xhepat tuaj duke ju mësuar si të krijoni” Mijëra dollarë” nga kjo platformë

Ja çfar thonë disa nga studentët tanë per kampin e trajnimit Një Spiker Milioner që morën pjesë

Nuk ka fjali të mundshme të shpreh atë që ndjej un për këtë mundësi të cilën ma keni dhënë mua. Kjo ishte fundjava më fuqizuese që e kam përjetuar ndonjëherë, dhe mbani mend, Bob Proctor ka qenë inspirimi im deri në këtë pike! Ju më keni dhëne mjetet për të bërë gjithcka që kam mësuar deri më tani. Ky është një celës që më është dashur për ta hapur derën e suksesit

Qendja jonë e trajnimit është nje vend magjik dhe perfekt për të simuluar eksperiencen e mësuar. E di që puna që vendoset në këtë drejtim nuk është në të vërtetë punë, por dashuri, mund ta ndjeni sapo të hyni brenda derës.

Shum më shumë nga që e prisja.  Linda Kick Unë nuk pata shansin tju përqafoja para se të largohesha the tju falemenderoj. Ishte një vikend aq i bukur, me gjërat e duhura unë duhej të mësoja ta ndaja veten anash dhe të bëhesha Një Spiker Milioner dhe pronare biznesi.

Anne Berryhill

Thjesht doja të ju përshendesja. Kalova kohë të mrekullueshme në eventin tuaj. Vlrea për mua vjen ne formë të copëzave të arta. Një cope mund të jetë dallimi mes suksesit dhe dështimit. Mund ta rotullojë të gjithë biznesin rotul, të krijoj ardhmëri të gjenerojë ide të reja dhe krijoj produkte që nuk kanë egizstuar më parë. Ju i keni arritur të gjitha këto edhe shumë tjera! Nuk mund të pres ti implementoj. Vazhdimish ri rishoh mësimet që I kam mësuar ditët e fundit, dhe do gjej kohë këtë jave ti lëshoj në përdorim disa prej ideve që më erdhëm nga fundjava! Këtu arrihet suksesi! Gjitha të mirat Jeff Crolene

A ju kam falemenderuar ? Falemenderit përsër për një fundjavë të pabesueshme. Informacionin ishte i paçmim. Prezentimi ishte super dhe pjesmarësit janë, epo shokë per gjith jetën. Dr. Steven Ross

“NJË SPIKER MILIONER”

“Do tju mësoje si të fitoni $2,000 çdo here që të flisni”

.

Regjistrohuni tani vendet janë të limituara!

RREGJISTROHU KETU VENDE KA VETËM 25:

Më jepni 1 Ditë në Tetor 02.10.2015… Dhe unë mund tju jap juve të ardhura për gjith vitin! Kampi i trajnimit

“Një Spiker Milioner”  Si të fitoni $2,000 për një muaj nga të qënurit spiker dhe…

Mësoni metodën time dhe sekretet e të krijimit të sasive të stërmëdha të parave nga industria e spikerëve duke bërë ndryshime të fuqishme dhe positive në jetën e shumë personave. Unë personalisht do tju mësoj çdo gjë që do ju duhet që ti dyfishoni rezultatet e mija dhe të merni persipër karieren tuaj si spiker dhe trajner në nivel krejtsisht tjetër. 

Janë sekretet e vogla për të cilat ju nuk dini asgjë që ju mbajnë larg prej kthimit të $2,000 në $30,000  si pagesa spikerësh që ju mund ti fitoni. Unë do tju mësoj të gjitha sekretet e tregtisë që do tju habisin dhe do tju lënë pa fjalë. Në kampin e trajnimit dy ditorë unë do tju mesoj katër sekretet që ju tregova plus do ju ndihmoj ne arritjen dhe finalizimin e qëllimit tuaj tregtar. 

Regjistrohuni para se të mbushet numri ! E premte 02.10.2015 

Ju premtoj se nuk do ta merni këtë infurmacion askund tjetër. Ky lloj informacioni dhe trajnimi që do ua sjell normal shpërndahet vetem për partnerë shumë ekskluzivë. 

RREGJISTROHU KETU VENDE KA VETËM 25:To pursue his long lasting dream, Johan Hendriks immigrated to the United States from Netherlands where he created the magical and powerful journey. This  experience has empowered and strengthened him to build his glorious new  career. In this new journey, Johan has been introduced to the life changing  materials and mentorships from Global Information Network as a level 6 Member to empower others to be, do, and have anything and everything they desire and The Secret Life Coaching where he thrives his new careers as a mentor, coach and public speaker. Johan has inspired, guided and touched many thousands of people’s lives all around the world.

At birth, Johan was born with no pulse. Thanks to the blessing and mother’s magical touch, he was given to have a second chance of living on this planet. As a young child, Johan had both challenges and blessings with the gift of dyslexia. While he had challenges to adapt the ordinary school environment, he flourished to develop his unique visual and graphical abilities to see the world in a different angle. This extraordinary gift allowed Johan to have deeper and meaningful spiritual journey. Ultimately Johan received the ability to ignite others energetically and bring inner peace, stillness and enlightenment to others.

Successfully, Johan has conducted numerous webinars, seminars, workshops, and programs across U.S.A and Europe. Many individuals are fascinated by his messages and admire his extraordinary spiritual and personal growth programs. In 2013, Johan invented a new spiritual and magical technique, called Magic Button Soul Upgrade. With this tool, Johan encourages others to discover their true soul and guides them to manifest their true soul dreams and goals. He is deeply passionate for others’ soul journey where he can pass onto his essence of the compassion and unconditional love to all humanities. Johan mentioned, “When you truly live your life with soul purpose, you can be, do, have and anything your heart desire. Feel and speak from your soul.”

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page