top of page
2023.PNG

Kapaciteti jonë është i palimituar, ne mund të krijojmë mrekullitë ose fatkeqësitë


Kapaciteti jonë është i palimituar, ne mund të krijojmë mrekullitë ose fatkeqësitë, ne mund të krijojmë regullin ose kaosin, ne mund të krijojmë mirëqenien ose mungesën.

Janë kohëra me energji shumë të lartë, kuptoni se ky është shkaku pse ndodhin shume gjëra të pakuptimta në jetën tuaj, ndodhin përleshje të atij lloji sa që ju nuk e njihni veten tuaj pse ndodh ashtu.

I gjithë akumulimi i energjisë negative deri tani po del në sipërfaqe dhe pastrohet.

Është proces pastrimi dhe mos u brengoseni aq shumë pse ndodhin gjërat që juve ju duken të pazgjidhshme dhe shumë të vështira.

Çdo gjë po bëhem mirë e më mirë.

Mos u humbni në mjegullën negative të Ego-mendjes. Fokus te zemra dhe njerëz të mrekullueshëm do të vijnë në jetën tuaj njëjtë si jeni ju...508 views5 comments

5 Comments


Nelda Kodra
Nelda Kodra
Apr 25, 2020

Te falenderoj e dashur.., je frymezim 🥰🥰

Like

Ilda Gjoci
Ilda Gjoci
Apr 25, 2020

🙏🙏🙏🙏

Like

🥰🙏💋

Like

Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
Apr 25, 2020

🥰❤️

Like

Iraida
Iraida
Apr 25, 2020

Faleminderit 🥰

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page