top of page
2023.PNG

Kapitulli 1 Shkenca e Madhështisë, lexuar nga Drita Lushtaku, anëtare e nivelit 4 dhe Trajnere Motiv


Kapitulli 1 Shkenca e Madhështisë, lexuar nga Drita Lushtaku, anëtare e nivelit 4 dhe Trajnere Motivuese në Iam Power

28 views0 comments

Commentaires


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page