top of page
2023.PNG

Keni një ndjenjë të çuditshme për verën e vitit 2022?

Keni një ndjenjë të çuditshme për verën e vitit 2022?


Nuk e di për ju, por kam një ndjenjë shumë të fortë. Unë besoj se nëse e pastroni veten nga frika, dyshimet, ankthet dhe besimet kufizuese, do ta bëni pjesën tjetër të vitit kohën më të mirë të jetës suaj.

Kur them se kjo është koha juaj, ajo për të cilën po flas është një verë e mbushur me bollëk.


Bollëku do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Për disa bollëk do të thotë para. Për të tjerët, bollëku do të thotë dashuri, një shtëpi e re, rritje të të ardhurave, sukses dhe për të tjerët është të ndjehesh i lumtur dhe i shëndetshëm.


Çfarë do të thotë bollëk për ju?


Çfarëdo që të thotë, gjëja më e rëndësishme që mund të bëni është të ndërmerrni veprime të frymëzuara.

Gjatë këtij trajnimi 1 vjecar intensiv ju do të merrni pastrimin që ju nevojitet për ta bërë vitin 2022 vitin më të mirë të jetës suaj. Bashkohuni me ne dhe garantoni veten se vera e vitit 2022 është sezoni juaj për të transformuar jetën tuaj në një gjendje të bollëkut.A jeni gati të pretendoni Verën 2022 si transformimin tuaj në bollëk?
Dashuri dhe bekim,


Mimoza ThaqiTrajnim 1 vjeçar: "Largoni Plagët Emocionale-Vlerësoni veten"

Si të përmirësoni -vetë imazhin Si të zbuloni mekanizmat e suksesit në vete Si të përdorni imagjinatën-për mekanizmin e suksesit Si të hiqni hipnozën nga besimet e gabuara për veten. Si të relaksoheni dhe të lini mekanizmi i suksesit të punojë për ju Si të shndroni krizat në mundësi reale Me këtë Nivel ju do të kuptoni misionin e vërtetë të Iam Power, dhe do të ndiheni të lirë, të fuqizuar, të bindur në forcën dhe fuqinë e mendjes dhe zemrës suaj! Ju mund të ndaloni marrjen e manipulimeve nga kultet, njerëzit që duken sikur janë “qëllim-mirë”. Ju mund të keni një mendje të pavarur. Mund të filloni duke marrë KONTROLLIN! Ankthi, depresioni, frika do të jetë diçka e kaluar për ju sepse ju do të kuptoni thellësisht se çfarë e ka shkaktuar gjendjen tuaj. Energjitë negative të lëshuara drejt jush do të shpërbëhen dhe do të keni qartësi mendore, shkëlqim, bukuri e cila nuk ka nevojë për botox. Ju do të pranoni veten ashtu siç jeni dhe do të doni veten në mënyrën e duhur.

Trajnimi është 1 herë në muaj, dhe çdo muaj ju do të pajiseni me energjinë, diturinë dhe mjetet e nevojshme për një jetë të mbushur me mençuri, syçelësi dhe vetë besim.

Dashuria ime për ju asnjëherë nuk përfundon. Mimoza Thaqi

Ky trajnim është i avancuar, dhe pjesmarrja është e limituar. Rezervoni në watsup/viber: +355696820081

209 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page