top of page
2023.PNG

Kjo është ndoshta oferta më e çmendur që kam bërë ndonjëherë, por është tepër vonë për t'u kthyer...

Kjo është ndoshta oferta më e çmendur që kam bërë ndonjëherë, por është tepër vonë për t'u kthyer tani!

Nga njëra anë unë jam shumë e ngazëllyer për t'ju treguar në lidhje me të. Nga ana tjetër unë hezitoj, sepse është një ofertë kaq e pabesueshme! Po ju jap çelësat e mbretërisë!


Imagjinoni të merrni akses ekskluziv në webinaret e fuqishme - për çmim të një darke ?


Epo tani mundeni!

Për herë të parë ndonjëherë, ne po zhbllokojmë kasafortën e Mimozës dhe po lëshojmë të gjithë webinaret e saj! Po flas webinaret e fundit që Mimoza ka bërë - të gjitha me një çmim të ulur të çmendur!

Materiali më i mirë i Mimozës me klikimin e një butoni që transmetohet në emailin tuaj.

Në vend që të ju bombardoj të gjithëve menjëherë, unë dua që ju të tretni informacionin në segmente më të vogla. Ju do të keni mundësinë të shikoni materialin pa pushim, të përpunoni informacionin dhe ta zbatoni atë në biznesin tuaj.

Kjo do të jetë biblioteka e burimeve të biznesit tuaj, të cilës i referoheni gjithmonë. Unë do t'ju këshilloja që të dëgjoni secilin prej kurseve, në mënyrë të përsëritur!

Sidomos kur jeni duke u përgatitur për të krijuar një biznes të ri. Ose kur po kalojmë periudha të vështira ekonomike siç jemi tani!

Ose nëse jeni duke shkruar një libër, ose krijoni një produkt informacioni, etj. Ju gjithmonë do ta keni këtë burim fantastik për t'u kthyer.

Ja çfarë merrni, dhe kjo është vetëm për fillestarët ...

  • 1. Vetëbesimi Çelësi Juaj

  • 2. Përqëndrimi

  • 3. Udhëhiqni veten në Kohëra Krizash

Unë do të doja të theksoja rëndësinë e kësaj oferte gjigande. Ju po merrni qasje të drejtpërdrejtë në disa orë me përmbajtje të pastër.

E gjithë kjo është në dispozicion për ju me një klik të një butoni.


Kjo po ju ofrohet me një pjesë të çmimit krahasuar me promovimet e mia të mëparshme.

Doja të bëja së pari këtë ofertë për ju sepse ju jeni adhuruesit më besnikë të Mimozës. Kjo nuk po reklamohet askund tjetër!

Për të qenë mjaft e sinqertë, unë jam ende e pasigurt se dua që kjo marrëveshje të jetë në dispozicion online pas këtij promovimi. Prandaj unë do t'ju këshilloja që të përfitoni nga kjo përparësi e jashtëzakonshme duke klikuar në lidhjen më poshtë.

Është thirrja juaj. Ju mund të hidheni në këtë program tani dhe ta vendosni veten në një rrugë më të madhe drejt suksesit për biznesin tuaj dhe jetën tuaj. Ose mund të zgjidhni të mos bëni asgjë fare dhe të qëndroni në zonën tuaj të rehatisë.

Kjo është me të vërtetë një mundësi e pabesueshme për të mësuar!

Do të shihni që në momentin që filloni të gllabëroni këto prezantime të pabesueshme.

Kjo më bën kaq krenare ta prezantoj këtë program para jush. Të gjitha me një çmim kaq të çmendur të ulët!

Merrni të gjitha detajet eksituese!

Për suksesin tuaj,

Mimoza Thaqi

P.S. Nëse do të shtonit të 3 këto produkte në shportën tuaj tani, do të paguani 218 euro! Vlera e këtyre kurseve të kombinuara tejkalon shumë mbi 10000euro !! Unë duhet të jem çmendur duke i dhënë të gjitha kaq lirë!

P.S. Kur të klikoni përmes do të shihni se ekzistojnë tre mundësi. E para pagesa me karte. E dyta,me paypal dhe e treta na kontaktoni për format tjera.


Ju do të shihni më shumë detaje kur klikoni blej tani.

Deshira juaj urdheri juaj Liber Elektronik dhe falas mposhtja e Djallit posta e perfshire ne cmim.

Porosi ne:0038975305999

Ose direkt ne webfaqe:


421 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page