top of page
2023.PNG

Kjo ofertë është unike dhe e papërsëritshme, vetëm për TANI.

Ofertë ekskluzive vetëm për JO ANËTARËT që do te jene pjesëmarrës në Zoom ne diten e enjte ne oren 18:00-19:00.


Niveli 1 + Deklaroni fuqinë tuaj + librin e mrekullueshem - Ligji I suksesit = 414 €

Ju e përfitoni TANI për VETEM 117€, me anëtarësim të përhershëm.


Kjo ofertë është unike dhe e papërsëritshme, vetëm për TANI.


Ju jeni te lire te beni meditime por per hapin e ardhshem do te ju duhen keto materiale per riprogramim, per fuqizimin tuaj, per nje jete me pozitive dhe te shkelqyeshme!
285 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page