top of page
2023.PNG

Klubi I AM POWER eshte nje fuqi e vertete.Te meson se si te zbulosh fuqin brenda teje dhe...........

Cili nivel jeni ne I AM POWER?

Ne nivelin e 1

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

Thuajse gjithe diten kur punoj degjoj audjo kur kam kohe te lire lexoj naten leshoj audjot DJ U J ose Afirmime .

Sa here i keni degjuar DJUJ?

Nuk e di po i degjoj perseri eperseri e perseri.

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Po sigurisht dhe i lexoj here pas here

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

Teknika TLS Eshte lirimet e bllokimeve qe kemi duke thene afirmacjonet te ndryshme . Pastaj falenderimet

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Ne mengjes dhe ne dark

Cilin e degjon ti ?

Une degjoj ata persona qe kane ate qe une dua te arrij.

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

1 e kam ber testin e nivelit 1 ne librin e testimit .

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Shume e kenaqur

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Po i kam kuptuar

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

JANE TE MREKULLUESHME ME NJE ENERGJI POZITIVE QE NUK E GJEN ASKUND.

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Sigurishte

.............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER?

1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Per mua eshte klubi qe me ka ndryshuar jeten

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

Pothuajse gjate gjith dites ose lexoj ose degjoj audio

Sa here i keni degjuar DJUJ?

Shume here

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

TLS dhe EFT jan teknika per te pastruar trupin tone nga bllokimet e vjetra te akumuluara shume gjate ne trup

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Shume here

Cilin e degjon ti ?

Deshira juaj eshte urdhri juaj

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

Se kam bere asnjehere testimin

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Jam shume ma shume e kenaqur me trajnimet

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Besoj qe po

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Me pak fjale Jeni te mrekullueshem

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Po

..............................................................................................................................................................


Cili nivel jeni ne I AM POWER?

Në nivelin e parë

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Mendojmë se është një klub i qëlluar

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

Mvarësisht nga mundësia ime nga një orë e më shumë

Sa here i keni degjuar DJUJ?

2 herë

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

Këto teknika shlrbejn për lirimin e energjisë negative nga turipi jonë dhe fitimit e ndjesisë së mir

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

M varësisht nga ndjesitë e këqija që kam por jo dhe aq shpesh të jem i sinqert

Cilin e degjon ti ?

Mimoza Thaqi -I M POWER

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

2

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Jam shumë i kënaqur

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Po

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Mendimi im për I'M POWER është shumë pozitiv dhe do kisha dashur që zhvillohemi shumë më shumë që të arrijmë nivelet më të larta Globale si Shoqëri

..............................................................................................................................................................


Cili nivel jeni ne I AM POWER?

Niveli 1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Eshte Klub i mir

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

30min

Sa here i keni degjuar DJUJ?

5

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Joo sepse skam pasur shum koh

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

Tls dhe Eft jan teknika te prekjes se pikav ne trup per largim te ndonje bllokimi

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Jo shum shpesh

Cilin e degjon ti ?

Mimoza Thaqin

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

Se kam bere akoma

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Jo shum . Pasi qe nuk shoh shum Rezultate

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

E kam kuptuar por nuk eshte qe ka ndikuar shum tek un ndoshta qe nuk di ta praktikoj si duhet.

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Eshte klub i mir sa i perket zhvillimit personal

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Po

..........................................................................................................................................................


Cili nivel jeni ne I AM POWER?

1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Program i qelluar per vetzhvillim

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

1-2 ore

Sa here i keni degjuar DJUJ?

3-4 here

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

TLS per te larguar bllokimet emocionale

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Konsideroj qe skam nevoj andaj edhe nuk i perdor

Cilin e degjon ti ?

Mimoza Thaqi e Kevin Trudeau, Wallace watles

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

Ende nuk e kam provuar, ngase jam duke mesuar

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Shum

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Kam filluar ti kuptoj

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Skuader e afte dhe shum e mir

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Po pse jo.

....................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER?

Niveli 1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Esht kub i mir,me njerëz te mir.

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

1 orë degjim.1 orë lexim

Sa here i keni degjuar DJUJ?

Nuk e di sa.por shum her

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

Teknika e lirimit te subkoshinces,me frymë marrje dhe frymë nxerrje.ndersa eft ka te bej me TAPPING,prekja e disa pikave të caktuara ne trup.

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Tapping nojeher eft rralë her

Cilin e degjon ti ?

Ata njerez qe e kan ate qe dua....

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

Nuk e kam provu asnjher.

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Ne disa pika jam i knaqën.

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Mendoj qe po kurë e vë theksin në 4 pika kryesore

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Skuader që nuk mundesh me permbledhë te gjithen.qkado qe thujsh

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Qysh ta vlersoni ju.

..........................................................................................................................................................


Cili nivel jeni ne I AM POWER?

1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Per mua klubi IAM POWER eshte mrekullia qe me ka ndryshuar jeten

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

Pothuajse gjithe diten ose lexoj ose degjoj audio

Sa here i keni degjuar DJUJ?

Shume here

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

Teknika TLS dhe EFT eshte per te pastruar trupin tone nga bllokimet qe i kemi mbajtur shume vite

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Shume here

Cilin e degjon ti ?

Deshira juaj urdhri juaj.

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

Se kam ber asnjeher

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Jam shume ma shume e kenaqur

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Besoj qe po

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Me pak fjale jeni te mrekullueshem

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Po

.....................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER?

2

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Harte e suksesit

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

3

Sa here i keni degjuar DJUJ?

7

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

teknika tls eshte teknike per programimin e subkoshiences ndersa EFT eshte teknike per lirimin e bllokimeve

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

2

Cilin e degjon ti ?

dikend qe ka qene aty ku jam une dhe qe ka ate qe dua une

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

3

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

i kenaqshem

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

dua ta kuptoj edhe me qarte

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

skuader shum e fuqishme.

..........................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER?

2

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Eshte I mrekullueshme, me ka ndryshuar jeten.

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

Nuk kam orar, varet nga ajo qe kam per te bere gjate dites, por e bej cdo dit, here nje ore, her 2, here 3, her 30 min. Ka pasur dite qe kam degjuar gjithe diten.Varet

Sa here i keni degjuar DJUJ?

3

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Po'

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

Per riprograminim e vetes, dhe per afirmime ( per te zevendesuar afirmime negative me ato pozitive) perdo shume per terheqjen e parave dhe zhbllokimeve emocionale

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Minimalisht 2 here

Cilin e degjon ti ?

Ate qe ka ate qe dua une, dhe eshte aty Ku jam une tani

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

Per te kaluar testimin e pare shume here, sepse gjithmone ngaterroja ndeonjerin

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Shume

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Edhe pse kam kuptu jashte mase shume prap sa here e degjoj, gjithmon gjej dicka qe here è pare se Kisha degjuar, kam akoma shume per te mesuar.

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Per vajazat me te cilat kam kontaktuar ( Marsida, dhe vetem nje here me Dorin) ishte nje kenaqesi jo vetem per gadishmerin, por dhe per miresjelljen, dashurine, pozitivitetin we ato vajza percjellin. Eshte me te vertet kenaqesi te komunikoj me to.

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Po

.............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER?

Niveli 3

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Eshte me I miri, jam mirenjohese dhe falenderuese qe jam anetare.

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

Mesatarisht 2 ore, por ne fillimet e mia 8 ore ne dite.

Sa here i keni degjuar DJUJ?

DJUJ i kam degjuar mbi 7 here dhe gjithashtu i kam shkruajtur 1 here.

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

Po shume, dhe eshte si nje miniere ari sa me shume rritesh me shume thesar gjen.

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

Teknika TLS eshte shnderrimi i energjise: nepermjet frymarrjeve i drejton mendimet ne pozitive dhe i lut qelizat te shnderrohen ne pozitive dhe te japin deshmi se do te bejne vetem gjera te mira, ndersa Teknika EFT eshte lirimi i bllokimeve nepermjet prekjeve te pikave te ndryshme ne karaten e dores dhe ne koke.

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Ne fillim te anetaresimit shume shpesh, tani ne raste te vecanta

Cilin e degjon ti ?

Une degjoj ate qe ka ate qe dua une, ka faktet dhe deshmine te mrekulleshmen Mimoza Thaci

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

Nuk e kam bere akoma

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Me kane ndihmuar shume, jam e kenaqur se jane ndryshime te dukshme

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Ka magji sa here i degjon keto CD, dalin mesime dhe kuptime te reja

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Vajzat jane te mrekullueshme, personalisht njoh Marsida Toptanin dhe kam konsiderate te larte per energjine dhe vlerat e saj

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Me shume kenaqesi

.........................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER?

Marr pjes gjdoher ne trajnime ne prishtin ,online kur jam e lire....

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

IAM POWER eshte jeta ime,jam ka e ndi nje knaqsi mbrenda vehtes time,e kam kuptu qe jam vehtevetja,Lutjet Te Zoti Jan ne Maksimum...e Falenderoi Mimozen pa fund...Fuqia ime ashte me mu ,..

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

Per gjdo mramje, me vukmena ne vesh,dy her ne dit nga 30 minuta me kerr duke vozitur me CD Deshira juaj asht urdhri jua j shkruj per çhdo dite afermimet e mia prej vitit 2014 ,lexoj shum pak se jam 12 or ne pun

Sa here i keni degjuar DJUJ?

i ndegjoj pa nderpre

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

po kam nxjerr, po me duhet ndihma e juaj ,e kam fletoren e punes,po skam deshir te gaboj,ashtu jam un...

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

E praktikoj vete edhe me motren time ,me pelqen shum ,jam liruar nga friga,nga menfdimet negative,por ashtu si dua un spom me premton koha,por mir ,me mir pak se hiq...

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

dy her ne jav ,nga njeher me shum....

Cilin e degjon ti ?

Mimoza Thaqin

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Shum shum mire...

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

Po ,por kam nevoj edhe me shum,nganjeher me duket se spo i kuotoj,por prap filloj,nuk muj me vozit pa ato CD I ndegjoj i ndegjoj i ndegjoj e knaqem....

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Jeni shum te mira,jeni te kjarta per ne ,ju Pershendes shum ,me pelqeni se si folni bukur,zerin e keni shum te mire,Fjalet i folni taman me gramatik ,kjo me len mu si Dijan pershtypje shum se un vuj pa mas se nuk e njof,e flase bukur ,kjo me mundon shum...

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

Po ..

.............................................................................................................................................................

Cili nivel jeni ne I AM POWER?

Niveli 1

Cfare mendoni per I AM POWER si klub?

Klubi I AM POWER eshte nje fuqi e vertete. Nje klub qe transmenton gjithmone energji pozitive. Mund ta quaj nje mesuses personal qe te meson se si t'i realizosh endrrat e tua. Te meson se si te zbulosh fuqin brenda teje dhe te arrish lumturine e vertete. Ky eshte nje grup i mrekullueshem.

Sa ore ne dite kaloni duke degjuar dhe lexuar materialet e I AM POWER?

2

Sa here i keni degjuar DJUJ?

2

A ke nxjerr shenime nga mesimet e I AM POWER? Nese jo, Pse?

po

Cfare eshte teknika TLS dhe EFT ne I AM POWER?

Nuk e di.

Sa here ne dite i praktikoni Teknikat e mesiperme?

Asnjehere

Cilin e degjon ti ?

Mimoza Thaqi, Kevin Trudeau, Robert Kiyosaki, Ermal Mamaqi

Sa here tu desh ta beje testimin per te kaluar ne nivelin 2...3....4 ?

Nuk e kam bere ende.

Sa te kenaqur jeni me rezultatet tek vetja me trajnimet?

Jashtezakonisht i kenaqur.

A e ke kuptuar qarte mesimet e Kevinit tek DJUJ?

I kam kuptuar disi por dua akoma te mesoj me shume.

Jep mendimin tend per skuadren e I AM POWER.

Antaret e skuadres I AM POWER jane korrekt, te mirekuptueshem dhe te gatshem per te te ndihmuar ne cdo pyetje apo paqartesi qe ti mund te kesh.

A na lejoni ta shkruajme kete testemonial tuajin ne webfaqen tone?

po.


118 views0 comments

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page