TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Konferenca më bëri akoma më të fortë dhe të vendosur në rrugën time drejt suksesit dhe ndriçimit...

Përshëndetje Dori!

Që nga momenti i parë që e dëgjova Mimozen të flasë në një intervistë e ndjeva të nevojshmë të jem sa më afër saj dhe të shikoj, dëgjoj se çfar këshillash dhe udhëzimesh duhen ndjekur për të qënë plotësisht vetvetja në këtë jetë!

Kam dëgjuar shumë njerëz tjerë intelektual të flasin për jetën për të aritur shkalla të larta të aritjes në jetë, mirpo asnjëher nuk më kanë dhënë emocion siç më jep Mimoza kur ajo flet siç ishte edhe në Konferencën e fundit!

Kjo ishte Konferenca e dytë që unë pata fatin të dëgjoj dhe jam e lumtur që tashmë bëhen 2 muaj që jam antare në I am Power, dhe dita ditës arij ti definoj me vule të gjitha gjërat që i mësoja nga tjerit por pa pasur atë dritën magjike brenda ato nuk mbeteshin në shpirtin tim ..Por tani sa her I dëgjoj fjalët e Mimozës nuk mund ti ndal lotët sepse gjitha që Mimoza I flet kanë qënë brenda meje por skam mundur ti shpreh!

Konferenca më bëri akoma më të fortë dhe të vendosur në rrugën time drejt suksesit dhe drejt ndriçimit të asaj që jam krijuar të bëj në këtë botë!

Faleminderit Mimozës, stafit të I am Power, Faleminderit Ty që po bëni këtë punë të bekuar! Populli sidomos shqipëtarët kishin nevoj të madhe për këtë udhëzim

Më fal që e zgjata pak shkrimin por entuzijazmi me ben të mos ndal së shkruari për këto gjera kaq të bukura, shpresoj dhe një ditë të mund edhe tju takojP.S.:Nëse doni të bleni videot e Konferencës dhe të mposhtni përgjithmonë frikën dhe jetën e mjerueshme pa Vetëbesim: APLIKONI KËTU TË JU INFORMOJMË ME OFERTAT E RRADHËS:


189 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌