top of page
2023.PNG

Kujt Mund ti Besoj?

KEVIN:

Shumë njerëz akoma pyesin ... si e di cilit grup ti bashkohem, mësime për të përqafuar, ose personin të cilit duhet t'i besoj, besoj dhe / ose të ndjek?


Së pari, nuk mund të jeni kurrë gabim. Pavarësisht se çfarë bëni ose zgjidhni, thjesht do të krijoni diçka që ju lejon të përcaktoni më qartë atë që dëshironi, dhe pastaj mund ta krijoni atë. Merrni jetën lehtë. Kujdes, por jo aq shumë!


Kur të jeni LEXUES, do të tërhiqni përvojën tuaj dhe mund dhe do të "shihni dhe ndieni" të Vërtetën në një "mësimdhënie" dhe / ose "fuqinë" e një "mësuesi".


Kur nuk jeni gati (shumë të kapur nga intelekti, mendja, mendimet, egoja, në vend të "ndjenjave" të zemrës) ju MUND të mos shihni / ndieni të Vërtetën ose fuqinë që po ju vihet në dispozicion! Nëse një hajdut do të takohej me një "shenjtor" të vërtetë gjithçka që do të shihte është ajo që mund të vidhte prej tij / saj! Ai kurrë nuk do të ishte i vetëdijshëm se ai ishte në prani të një "shenjtori" dhe se jeta e tij DUHET të shndërrohet përgjithmonë! Edhe pse të qenit në prani të "shenjtorit" mund të ishte transformues, ai nuk do të kishte asnjë vetëdije për transformimin e tij. Kështu që ai nuk do të korrë asnjë përfitim.


Nëse një burri të varfër në një ishull të largët i jepej 1 milion Euro, ai mund të mos ketë vetëdije se çfarë janë Euro apo paratë dhe vlera e asaj që u dha. Ai mund ta djegë atë për nxehtësi! Ai mund të marrë "paratë" dhe t'i përdorë për të bërë një çati në mënyrë që të mos laget!


Njeriu duhet të jetë i gatshëm dhe të ketë vetëdije për vlerën e asaj që po merr për të përfituar vërtet. Shumë prej jush u janë dhënë më shumë dhurata sesa kuptoni. Ju keni gjithçka!

Është thjesht mungesa juaj e të kuptuarit të kësaj të Vërtete që po ju mban larg të bëni të gjitha ëndrrat tuaja ë vërteta dhe të jeni më të gëzuar dhe të lumtur nga sa mund ta imagjinonit.


Librat, audiot, trajnimet, Kursi i Mjeshtërisë së Sukses, ngjarjet, takimet, seminaret, webinaret, etj, të gjitha janë krijuar, ndër të tjera, për të rritur ndërgjegjësimin tuaj për atë që tashmë është brenda jush, por ende të fjetur, dhe për ta zgjuar atë! "Energjia" në të gjithë stërvitjen, jo njohuritë intelektuale, aktivizon fuqinë dhe vetëdijen tuaj të fjetur. Pa "energjinë", trajnimi është thjesht interesant intelektual, por i mungon fuqia e vërtetë për t'u transformuar.


Me njohuri intelektuale, thjesht "dini për" gjërat, por nuk i përjetoni ato me të vërtetë, personalisht ato, kështu që kurrë nuk i dini. Shumica prej nesh nuk kanë vetëdije për atë që duhet të transformohet brenda nesh, ose për çfarë "gabojmë". Kur bieni në kontakt me "energjinë" e vërtetë (dashurinë e pastër), ju transformoheni në mënyrën si ju duhen, por mund të mos prisni. Asnjëherë nuk jeni i njëjtë.


Bazuar në nivelin e vetëdijes tuaj, ju do të jeni në gjendje të "ndjeni / dini" çfarë "trainimi etj." ka te drejte per ty. Ka disa gjëra që duhet të merren parasysh kur zgjidhni kush / çfarë të përqafoni, por gjithmonë ndiqni ndjenjat tuaja dhe çfarë NDJENJE ka të drejtë. Ju nuk mund të bëni një gabim gjithsesi, kështu që mos u shqetësoni!


Jeta është një udhëtim me shumë largime, thjesht argëtohuni dhe shijoni aventurën tuaj!


Pyetje që ju mund të kërkoni ose gjëra për të kërkuar në njerëz që bëjnë sukses ose trajnim të vetë-përmirësimit. Përgjigjet janë disa tregues që një person nuk është plotësisht "futur" tek Burimi dhe nuk vjen nga DASHURIA. Këta janë tregues që personi është akoma i kapur në mendje, mendim, intelekt, ego dhe trajnimit të tyre i mungon fuqia për të transformuar:


A tregojnë mungesë vlerësimi?


A janë ata akoma duke lexuar libra apo besojnë se nuk kanë nevojë, sepse e dinë atë tashmë ... një indeks i ulët i aftësive të mësimit (Dalai Lama lexon çdo ditë dhe thotë se mëson diçka të re çdo ditë!)


A veprojnë, mendojnë, flasin, veprojnë nga frika, mungesa, shqetësimi, ankthi, shqetësimi etj?


A flasin ato në mënyrë të rregullt dhe tregojnë mendjemadhësi?


A janë ata kritikë, duke gjykuar, duke dënuar dhe duke gjetur papërsosmëritë në gjërat dhe njerëzit?


Ata besojnë në absolutitete, dhe të kuptuarit e tyre për të drejtën dhe të gabuarin, të mirën dhe të keqen janë pikëpamjet VETEM të sakta.


A janë ata shumë të shqetësuar me mënyrën se si të tjerët i shikojnë, mendojnë dhe flasin për to?


A janë ata shumë të shqetësuar në lidhje me mënyrën se si të tjerët jetojnë jetën e tyre, dhe pa u pyetur, janë të fiksuar pas përpjekjes për t'i "ndryshuar ose rregulluar" të tjerët në mënyrën e tyre "korrekte" të të jetuarit dhe bindjeve?


A janë ato të lidhura me trupin dhe me gjërat materiale?


A kanë nevojë për prestigj, status, pranim, fuqi, kontroll mbi të tjerët dhe të gjitha kushtet përreth tyre?


A janë hakmarrës, të pafalshëm, arrogantë?


KANË frikë të humbin atë që kanë?


Të shqetësuar me ato që kanë dhe çfarë është "e tyre"?


Përqendrimi në analizimin, intelektualizimin, përmbysjen, në vend që të ndiqni ndjenjat e tyre?


Keni frikë të bëni një gabim dhe të gaboni?


A duan me çdo kusht t'i bëjnë të tjerët të jenë gabim dhe veten e tyre të drejtë?


Vetë-drejtë?


Dhe lista mund të vazhdojë. E shihni, të gjitha më lart janë të bazuara në frikë, jo me bazë dashurie. Kur një person po vepron nga një bollëk frike (ata mund të kenë shumë dashuri, por frikë e mjaftueshme për t'u treguar), ata me të vërtetë po veprojnë nga mungesa e përvojës personale dhe vetëdijes. Frika bazohet gjithnjë në këtë injorancë.


Duajini ata, pasi ata nuk dinë çfarë bëjnë. Keni kuptim tani?


Shikoni veten dhe bëni një vetë-analizë të vogël me listën e mësipërme. Jam i sigurt se ka gjëra që mund të përmirësoni. Jini të lumtur tani, pasi pavarësisht se ku jeni, jeni perfekt. Nëse vendosni të jeni në një gjendje dashurie më shumë sesa frikë, atëherë shkoni për atë, por mos harroni, ju jeni akoma perfekt tani ashtu si jeni (koncept i vështirë për tu kuptuar).


... Jo se dikush është "perfekt". Konsideroni gjithashtu se askush nuk është i përsosur që është ende në një trup!


Mos harroni gjithashtu, që ju MUND, dhe inkurajohen të mësojnë nga të gjithë! Shumë nga këta njerëz që tregojnë shumë nga tiparet e mësipërme janë akoma shumë të qëllimshëm dhe mund të kenë informacion të shkëlqyeshëm.


Përvojat me të vërtetë të ndryshueshme të jetës që do të keni do t'ju ndihmojnë të nxisni fuqinë tuaj të pakufizuar dhe të fjetur, megjithatë, do të vijnë VETËM nga ata që janë e kundërta e mësipërme. Thjesht merrni secilën karakteristikë më lart dhe mendoni se cila është e kundërta. Nëse e gjeni një person me KËTA tipare (ose afër, pasi askush nuk është i përsosur!), Mund të jeni në marrëveshje të vërtetë.


Testi i fundit është se si ju ndjeheni me personin ose grupin dhe çfarë përvoje merrni nga ai person ose grup.


Shikoni edhe veten!


Dashuria, jo frika (mungesa e dashurisë) është ajo nga vjen fuqia.


Deri herën tjetër…

Ju duam ...

Kevin Trudeau

Postimi ne anglisht dhe shkrime tjera nga Kevin Trudeau ne linkun me poshte286 views5 comments

Recent Posts

See All

5 comentarios


💜💜💜

Me gusta

E Falenderoj Zotin dhe i besoj qe me solli ti ndegjoj Audiot e nje mesuesi te madh dhe shum te dashur Kevin Trudeaon dhe qe me solli te nje Zemr e dashur me shum energji pozitive dhe me një vullnet shum te madh per të ndryshuar mendimet emija dhe jeten time Mimoza Thaqin dhe kam besim te plot per gjith mundin qe e jep per te na ndihmuar te gjithve qe te dalim prej kesaj situate qe ndodhemi dhe qe me dha mundesin per te qen pjes e grupit të saj dhe dua te ndjehem mir tani dhe dua te ndjehem sigurt tani te jam mirnjose per qdo fjal qe e flisni dhe qe e ndegjo.Ju dashuroj një Nat t…

Me gusta

  Marie Prela
Marie Prela
22 abr 2020

Kush mund ta zhduk,, Egon,,

Me gusta

  Marie Prela
Marie Prela
22 abr 2020

Edhe ne presim gjera te mira,,, te falenderojme!

Me gusta

Ann Ann
Ann Ann
22 abr 2020

Faleminderit

Me gusta
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page