Kur e drejtova njeriun, bota u drejtua

Mimoza Taqi April 21, 2012 ·

Kur e drejtova njeriun, bota u drejtua

Njё i egzekutiv i rri i biznesit mori njё punё qё ta kompletoj nё shtёpi pёr njё mbledhje shumё tё rёndёsishme pёr ditёn e ardhёshme çdo pesё minuta djaloshi i tij pesё vjeçarё do ta ndёrptiste zinxhirin e tij tё mendimeve.


Pas disa ndёrprerjeve tё tilla egzekutivi i rri e shqeu hartёn e botёs nё disa pjesё. E mori atё hartё dhe i ja dha djalit tё tij qё ta bashkonte pёrsёri. Ai mendoi se kjo do ta mbante djaloshin tё zёnё pёr njё kohё tё gjatё kёshtu qё ai do ta pёrfundonte punёn e tij.


Si do qoftё pёr tre minuta djali i emocionuar i tregoi babait tё tij se e kishte mbaruar. Egzekutivi i rri u habit dhe e pyeti djalin se si e kishte bёrё aq shpejt. Djaloshi i vogёl  tha, “ kishte njё pikturё tё njё buri nё anёn e prapme, kёshtu qё unё vetёm e ktheva dhe e bashkova trupin e tij.

” E nevojshme tё thuhet kur ju e drejtoni vehten tuaj, bota juaj do tё drejtohet.Mendimi: ju duhet tё merni tё gjithё hapat qё tё shkoni atje lartё por ju nuk duhet qё tё ndёrtoni fole nё ato. Si qё tha njeriu “ ka dy mёnyra pёr tё u ngjitur lisit.


Ju mundё ti ngjiteni atij, ose tё uleni mbi tё dhe tё prisni qё ai tё rritet.” Ky libёr ёshtё shkruar qё tё ju ndihmojё juve ti ngjiteni atij.Nga Libri See you at the top...Zig Zaglar


Ngjituni suksesit me Iam Power

Me oferten fantastike prej 33.37 Euro Dhe jeni gjithe jeten anetar ku shtohen diturite cdo muaj.


Blej Tani
0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌