top of page
2023.PNG

Kur lutesh Zoti DËGJON! Kur dëgjon Zoti FLET! Kur beson Zoti PUNON...

Aty per aty mund te ndodhin ngateresa me njerezit qe i doni shume! Kujdes nuk jeni ju. Eshte energjia. Jeni te durueshem cdo ndodh per te mire!

Nese se sotmes i duhet dicka, ajo eshte vetedija se dicka po tallet me mendjen tone! Per mendimet e frikes eshte bere e ditur se vrasin personin me shpejtesine e plumbit. Njerezit qe jeton ne frike nga semundja jane njerezit qe semuren.

Mendimet e fuqishme te pastra dhe te lumtura e ndertojne trupin ne vrull dhe elegancë.

Ji i lire nga brengat. Mendo kush i krijoi mendimet. Pse qendron ne burg. Kur dera aq gjere eshte e hapur☺️Rumi Ju duhet te vazhdoni te theni zemren tuaj deri sa ajo te hapet. Rumi

MISTIKET THON PËR ZOTIN: "NËSE TI NJI HER E THIRR ZOTIN -O ZOT KU JE, ZOTI 1000 HER TË PËRGJIEGJET-QE KU JAM I DASHURI IM.

Mosmirënjohja është krimi më i tmerrshëm dhe jo i natyrshëm që një person është në gjendje për të kryer.
330 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Gentian Lulaj
Gentian Lulaj
May 02, 2020

Ka shum mosmirnjohes sidomos ne kto kohet e reja.

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page