"Kur mendimi eshte ne rregull, faktet nuk llogariten" Histori Suksesi...

Informacioni qe me ka ndihmuar me se shumti ka qene

"Kur mendimi eshte ne rregull, faktet nuk llogariten"

Pavaresisht kushteve kom arrit me depertu ne treg Ne fillim kisha vizionin por jo edhe misionin, I am Power me ka ndihmuar ta krijoj misionin, duke aplikuar informacionin "nuk eshte e rendesishme se si".

Hapat e pare kane qene te veshtire shkaku i kushteve jo te favorshme, ne mungese te mbeshtetjes financiare ne I am power e gjeja mbeshtjetjen morale e qe ka qene pika vendimtare qe t'ia filloja biznesit, sot zhvilloj nje afarizem te leverdisshem krahas fillimeve jo te lehta.


Eoninterier (Instagram)Nëse keni biznes dhe doni te ndani biznesin tuaj në formë të një reklame ose histori suksesi, na dërgoni fotot e biznesit tuaj dhe jua postojme në blogun tonë, në facebook ku kemi 56601 ndjekes, në instagram 15000 ndjekës!

E gjithë kjo është falas për ju.

Na Kontaktoni në whatsup ose viber në nr:

Dori Taqi: +355 68 441 6115

Ju mirëpresim të ritemi bashkë Suksese Iam Power
431 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌