top of page
2023.PNG

Kur nuk je i sigurt se mund ta mësosh..... Puno më shumë!

Kur nuk je i sigurt se mund ta mësosh..... Puno më shumë!


Kur të duket sikur nuk po funksionon për ty..... Puno më shumë!


Kur të tjerët nuk mendojnë se ke atë që duhet...... Puno më shumë!


Kur e ndjen se ka filluar të funksionojë..... Puno më shumë!!


Kur fillon të funksionojë, ashtu siç e kishit parashikuar ....... Punoni më shumë !!!!


Kur ke fituar respektin e atyre që respekton......... Puno më shumë!


Kur të arrini majat e lojës tuaj......... Punoni më shumë!


Kur të tjerët kërkojnë këshillën tuaj se si të kenë sukses ......... Thjesht tregoni atyre se çfarë keni mësuar dhe Punoni më shumë!!!!!!!!


-Brett Deimler
95 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page