top of page
2023.PNG

Kur të shkruani historinë e jetës tuaj mos lejoni njeri tjetër të mbaj lapsin.

Njoftim Lidhur me Webinarin Deklaroni Fuqinë tuaj!


Kërkojmë ndjesë për mungesën në këtë kohë, por ne fillojmë sërisht sonte me transmetimin e webinarit Deklaroni Fuqinë Tuaj 16.


Linkun e regjistrimit e keni në nivelin 1 në Iam Power."Ka nga ne që janë gjithmonë gati të jetojnë. Disa janë duke pritur derisa gjërat të ndryshojnë, derisa të ketë më shumë kohë, derisa të jemi më pak të lodhur, derisa të marrim një promovim, derisa të qetësohemi- deri, deri, deri. Gjithmonë duket sikur është atje është një ngjarje madhore që duhet të ndodhë në jetën tonë para se të fillojmë të jetojmë. "
- GJERGJ SHEHAN

Për habinë time, një nga pengesat më të mëdha që klientët e mi kanë hasur në sjelljen e tyre Qëllimi i tyre për jetën ka qenë besimi se ata kanë nevojë për lejen e dikujt tjetër për të filluar, për të shkëlqyer ose për të "qenë i madh". Unë e quaj këtë "sindromi i lejes" dhe ajo i ndodh shumë prej nesh. Ne priremi të presim lejen nga anëtarët e familjes,bashkëshortët, fisi ynë, madje Zoti, para se të ndihemi të drejtë të bëjmë një ndryshim në jetë.


Sonte do të shkëlqeni përsëri dhe do të vendosni diçka të madhe për Deklarimin e Fuqisë Suaj!


Shihemi ne Suksese

Mimoza Thaqi


P.S. : Nëse nuk jeni pjesë e Kursit na kontaktoni:


382 views1 comment

Recent Posts

See All

١ تعليق واحد


Zejnepe Muqaj
Zejnepe Muqaj
٠٨ نوفمبر ٢٠٢١

💝🌟🏆🎉🎉🎁

إعجاب
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page