KUR TAKON DIKË QË URREN ATË QË EDHE TI E URREN

KUR TAKON DIKË QË URREN ATË QË EDHE TI E URREN, DHE FLET KUNDËR TIJ I KËNAQ ME USHQIM RRUGËT NERVORE NEGATIVE. Prandaj ke shqetesime te brendeshme te cilat jane brejtja e ndergjegjes kur e di se e urren njeriun qe te beri shume te mira.

184 views

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌