top of page
2023.PNG

Kursi i vetëm që na tregon saktësisht, çfarë të vulosim në mëndjen tonë, si ti drejtojme ndjenjat...

  • Une nuk kam para per te blere nje trajnim...

  • Sme del rroga per te investuar ne vete...

  • Smundem per momentin te marr kete kurs..

  • Jam shume e ngarkuar dhe skam kohe ta ndjek kete trajnim...

  • Smund...Sjam...Skam..Sbehet...etj...

A doni vertete para ne jeten tuaj apo jo?


Keto jane disa prej pergjigjeve qe disa i perdorin, por pa kuptuar, qe vetem e kane mbyllur deren e te pasurit gjerat qe duan dhe kryesisht BLLOKIMIT TE RRJEDHES SE PARAVE. Ne asnjehere s'do kemi gjerat qe duam, nese perdorim "S'nuk" perpara cdo pohimi.


Kujdes cdo fjale qe nxjerrim nga goja jone, fjalet ka fuqi dhe sa here e themi, aq here e perforcojme ate qe duam ose ate qe nuk e duam ne jeten tone. Ne mundemi ti bejme te gjitha nese kemi DESHIREN E ZJARRTE brenda vetes per ta bere.


24 ore kemi te gjithe ne dispozicion por varet per çfarë i shfrytezojme. Disa njerez, kane gjerat qe duan ne jeten e tyre sepse ata asnjehere nuk pohojne ate qe nuk e duan, por vetem ate qe e duan. Disa zvarriten tere kohes dhe asnjehere nuk i arrijne gjerat qe duan sepse ndryshe pohojne, ndryshe ndjejne ndryshe veprojne.


Nese nuk ka harmoni midis mendim-ndjenje-veprim, rezultati gjithmone do te jete i pakenaqshem.


Keto mesime, ne tashme kemi nisur ti mesojme tek KURSI PER PARA, kursi i vetem qe na tregon saktesisht, çfarë te vulosim ne mendjen tone, si ti drejtojme ndjenjat dhe si te veprojme per te pasur PARA PA LIMIT NE JETEN TONE.


Ky kurs eshte per Ty sepse une e di qe ke nevoje, ndaj mjaft e limitove veten duke e futur ne "burgun e pamundesise per asgje" dhe bashkohu ketij kursi, pasi do te ndryshoje jeten 100%. Siguroj vetes gjithcka qe do pasi, kjo qe do te mesoni ne kete kurs eshte SHKENCE E APLIKUAR DHE REZULTATIVE E SIGURTE.


Nxitoni sa jeni ne kohe dhe kapeni ZBRITJEN 50% te ketij kursi, pasi mundesia ju vjen vetem 1 here.

Theksoj: Kursi ka filluar dhe perfundon ne fund te Nentorit.151 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page