top of page
2023.PNG

Kush eshte Marsida Toptani, lexo biografine e saj...


Kjo eshte Marsida Toptani.


Lindur më 19 Nëntor 1982 në qytetin e Tiranës.

Pasioni i saj më i madh është të ndihmojë njerëzit të shërojnë mendjet dhe marrëdheniet e tyre,të jetojnë një jetë pozitive e të lumtur mendërisht.Me këtë synim të qartë në mendje Marsida u bë pjesë e Akademisë së Suksesit Iam Power në fillim te vitit 2015.

Fillimisht si nxënëse duke trajnuar vetveten intensivisht në platformën online dhe njëkohësisht ndoqi me përpikmëri të gjitha seminaret dhe eventet që Iam Power ka organizuar ndër vite në Shqipëri,Kosovë,Maqedoni.Pasi fitoi transformimin e kërkuar,ajo është pjesë e skuadrës Iam Power dhe promovon prej 6 vitesh Misionin dhe Filozofine e Suksesit Iam Power.

Diplomuar në vitin 2005 në Universitetin Ekonomik të Tiranës/Dega Administrim

Biznesi/Profili Marketing.

Interesant është fakti se ajo drejton një biznes në fushën e shërbimeve financiare dhe fiskale, dhe njëkohësisht është thellësisht e dashuruar pas

Psikologjisë/Motivimit/Fuqizimit.

Pasi fitoi transformimin e kërkuar,ajo është pjesë e skuadrës Iam Power dhe promovon prej 6 vitesh Misionin dhe Filozofine e Suksesit Iam Power.Qellimi i saj eshte qe njerzit te ndergjegjsohen per fuqite dhe potencialet e pa-shfrytezuara qe ata kane dhe se mund te jene kene dhe behen gjithcka duan.

"Motoja e saj është se gjithçkaje duhet t'i përgjigjesh me punë. Kur ti punon, gjithçka rregullohet.


Fati është ne anen e atij që punon dhe ka qendrim pozitiv mendor per jeten".


TRAJNIMET QE KA MARRE PJESE, JANE SI VIJON:


Shtator 2015 Seminari: “Fito Vetbesimin”Tirane

Shtator 2015 Seminari: “Lidershipi dhe Fuqia" Prishtinë

Tetor 2015 Seminari: “Suksesi është një vendim për më tej" Tiranë

Tetor 2015 Seminari 2 Ditor/Certifikuar: “Shitësi Master" Prishtinë

Nëntor 2015 Drejtuar Seminarin “Mendo dhe Pasurohu me Iam Power" Tiranë

Mars 2016 Seminari “Mendo dhe Pasurohu me Iam Power" Prishtinë

Tetor 2016 Seminari “Ti meriton Suksesin" Tiranë

Qershor 2017 Seminari 2 Ditor/Certifikuar: “Ligji i Parave që gjithnjë funksionon" Prishtinë

Shkurt 2018 Seminari: “Beso në Vete”Prishtinë

7 Mars 2020 Seminari Online “Seminarin e Endrrave”. Tetove. Maqedoni.

18 Prill 2020 Webinarin Online : “Udhëhiqni veten në kohë krizash”.

30 Maj 2020 Webinarin Online: “Lironi Aftësitë tuaja. Vetebesimi- Çelësi juaj”.

25 Korrik 2020 Webinarin Online: “Si të fokusohemi Një Projekt në Kohë”

9 Gusht 2020 Emisioni : Mimoza Power Show- 8 Javor.

3 Tetor 2020 Seminari: “Harmonia ne familje”Durrës,Shqipëri.

22 Nëntor 2020 Webinari Online: “Dekurajimi eshte një sëmundje, si të kurohet”.

28 Nentor 2020 Webinari Online: “Si të largojmë Mendimet Negative”

11 Dhjetor 2020 Webinari Online : “ Si të bëni para si një Trajner Motivues”.

28 Dhjetor 2020 Webinari Online: “Si të gjeneroni milionat”

4 Janar 2021 Trajnimi 4-Javor: “Biznesi për Fillestarët”.

13 Shkurt 2021 Seminari “ Harmonia në Familje 2”Durres,Shqiperi.

27 Shkurt 2021 Webinarin Online: “ Zomi Top Secret për të Vërteten e Fshehur prej vitesh”.

3 Mars 2021 marr Trajnimi: “Deklaroni Fuqinë Tuaj. Sfida 80-ditore”

6 Mars 2021 Kursi 3 mujor “Trajner Motivues”


Jam e lumtur që Marsida si nje personalitet energjetik mbështet me krenari Misionin Iam

Power,i cili thërret për një të nesërme më të mirë. Ne bashkë ndajmë të vërteten që njerëzit

të kuptojnë se gjithçka është e mundur për ta !Jam shume e lumtur per Marsiden qe tani eshte e trajnuar me baze Integritetin dhe Dashurine, per te ofruar Mentorim 1 ne 1 tek njerezit qe kane nevoje.

Me shume dashuri Mimoza Thaqi987 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page