top of page
2023.PNG

Ky trajnim do të jetë në Nivelin 1, vetëm deri në përfundim dhe pastaj...

Po punoj për webinarin "Deklaroni fuqinë tuaj" që është pjesë e Nivelit 1 në Iam Power, deri sa të përfundojë trajnimi live.


Pasi vetë titulli tregon për fuqinë e madhe të këtij trajnimi, sa i përket transformimit tuaj ngelet te ju ta shikoni dhe të bëni ushtrimet.


Ky trajnim do të jetë në nivelin 1 vetëm deri në përfundim dhe pastaj edhe pse më herët thash do jetë në nivelin 3 tani nga vetë fuqia e tij transferohet në Nivelin 4.


Sepse jo të gjithë janë të gatshëm të mësojnë dhe përvetësojnë atë që është aty.


Veçanërisht webinaret kane koncepte shumë jo të zakonshme nga ato që keni mësuar deri tani dhe jo gjithsecili mund të gëlltij një fuqi të tillë edhe pse jeni anëtar në Nivelin 1 në Iam Power, ju mund ta leni që ta shikoni në një kohë tjetër por do jetë pjesë e Nivelit 4 më vonë.


Suksese për të gjithë dhe shihemi ne transformimin e rradhës dhe deklarimit të Fuqisë Suaj.

140 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page