top of page
2023.PNG

LAJMËRIM: Për Anëtarët në Iam Power!


QË TI NDIQNI TRAJNIMET NË VERSIONIN MË TË MIRË, JU LUTEM REGJISTROHUNI NË WEBFAQEN E RE

WWW.IAMPOWER.AL

DHE NA KONTAKTONI QË TË JU AKTIVIZOJMË PËR TRAJNIMET QË KENI BLERË!

39 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page