top of page
2023.PNG

Lajm i Jashtëzakonshëm për anëtarët në Iam Power!

Të gjithë Anëtarët e Iam Power tani mund ta ndjekin në Nivelin 1

Konferencën Online, sepse është diçka shumë e domosdoshme për të gjithë ju që ta shikoni këtë trajnim. Login te niveli 1 dhe e keni pas trajnimit te pare.


Ndërsa të gjithë ju që doni të merrni këtë konferencë na kontaktoni për të marrë Nivelin 1 vetëm deri më datë: 30 Prill 2020 me çmimet që janë me zbritje 33,97 Euro.


Dhe aty përfshihet falas për të gjithë anëtarët

Kjo Koferencë Fantastike për Këtë Periudhë Jetësore!


886 views5 comments

5 Kommentare


Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
20. Apr. 2020

Faleminderit ❤️🥰🥰🥰🥰🥰

Gefällt mir

Gjithsesi se do ta ndjeki. Falemnderit Mimoza per te gjitha! Jam shume e kenaqur me ju!

Gefällt mir

Unknown member
20. Apr. 2020

FALEMINDERIT E DASHUR♥️♥️♥️♥️

Gefällt mir

Ju falemenderit e dashur per te gjitha mundesit qe po naj ofron ishalla Zoti ju ndihmon dhe ju shperblen me gjith te mirat ne Familjen tuaj Naten emir ❤💎💎💎😗😗😗

Gefällt mir

FALEMINDERIT🙏🙏🙏🙏🍀

Gefällt mir
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page