top of page
2023.PNG

Lajm i mire per gjithe anetaret e Iam Power, Zoomi top sekret do vazhdoje 4 here çdo 10 dite...

Lajm i mire per gjithe anetaret e Iam Power, Zoomi top sekret do vazhdoje 4 here çdo 10 dite...

TEMA SONTE:

DEKLARO FUQINË TËNDE

Do jemi ne top forme per rezultate me te shpejta ne rrugen e ndryshimit tuaj.

Sonte ne 7 e 30 ju lutem kycuni sepse ne 8 fillojme. Nese se keni mare akoma linkun te niveli 1 hyni te niveli 1 ne fillim te trajniemve e keni linkun per Zoom.


Webinar Online- ZOOM-TOP SEKRET.

E shtune 27.02.2021 ora 20:00

Vetëm për anëtarët e Iam Power ( eshte falas por vetem per anetaret niveli 1,2,3,4)

Ku do te flitet per te verteten e cila eshte ne siperfaqe por ju nuk e shikoni, dhe vertete ky webinar do te ju çliroje-te manifestoni ate qe ju bren me vite)

I ftojme gjithe anetaret qe duan te bashkengjiten linkun e rregjistrimit e kane ne Nivelin 1 ne Iam Power.

Regjistrimi ne zoom te behet me emer mbiemer dhe email me te cilin jeni aktiv ne Iam Power.

Nese nuk eshte keshtu nuk do te pranoheni ne zoom.

Ju lutemi futuni 30 min perpara sepse gjithmone kemi surpriza te mira per ju.

Te paret qe hyjne pranohen te paret.

Shihemi ne Suksese

Klubi Juaj i Suksesit

Iam Power


“Ju mund të keni, të jeni, dhe të bëni gjithçka që dëshironi . E vetmja gjë që ju ndalon është grumbullimi i mendimeve dhe ndjenjave negative të cilat në mënyrë të pandërgjegjshme po i mbani. Hiqni këto, dhe ju hiqni blloqet për të arritur gjithçka që dëshironi në jetë. Hiqni këto, dhe ju do të gjeni dashurinë, lumturinë dhe gëzimin përtej ëndrrave tuaja më të çmendura. Hiqni këto, dhe ju jeni të Lirë.".

216 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page