top of page
2023.PNG

Lajmerim i rendesishem per Webinarin Deklaroni Fuqine tuaj.

I lajmerojme te gjithe anetaret e Iam Power, se trajnimi 3 I parashikuar per date 27,03,2021 nuk do te mbahet pasi Mimoza Thaqi ka obligime te shumta lidhur me hapjen e biznesit te ri ne Shkup dhe nuk e shikon si te mundur te jap maksimumin e duhur per kete trajnim kaq te rendesishem per ju, sepse gjithnej do te jap me te miren.

Ajo ju sugjeron qe te vazhdoni me proceset e lirimive dhe te ndiqni trajnimet e kaluara me qellim qe te prekni aty ku duhet dhe te liroheni nga bara qe mbani.

Trajnim 3 do te mbahet me date 10 Prill 2021


Ju faleminderit per mirekuptimin tuaj

Stafi Iam Power
194 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page