top of page
2023.PNG

Lajmi i mire eshte se, te gjithe do takohemi ne shtepine e Mimoza Thaqit. Lexo me shume ne linkun...


1. Cfare eshte nje trajner motivues? Nje trajner motivues është ai person, qe i ndihmon njerezit të identifikojnë çështjen me të cilën përballen, ta zbërthejnë atë dhe i ndihmon të gjejnë një zgjidhje që do të transformojë qëndrimin dhe jeten e tyre. 3. Pse duhet te behem nje trajner motivues? Trajnere motivues eshte nje profesion qe kerkohet shume ne ditet e sotme, por qe te jesh nje trajner i mirfillte motivues padyshim, qe te duhet mbeshtetja nga nje mentor i asaj fushe dhe aftesi te mira organizative. 3. A mund ti marr une te gjitha informacionet per 3 muaj per tu certifikuar si nje trajner motivues? Po, ne kemi nje program te specifikuar , ku jane te perfshira te gjitha hapat nga A ne ZH sesi ju te jeni nje trajner motivues dhe te jeni te afte te trajnoni te tjeret ne menyre te specializuar. 4. Do te mesoni aftesite thelbesore organizative dhe njerezore qe nje trajner motivues duhet te kete. Ky trajnim do te zgjasi 3 muaj intensiv, ku do te kemi takime me ju 2 here ne muaj dhe do te merren gjithe kordinatat e duhura, per udheheqjen e tjereve nga ju si nje trajner motivues. 5. A mund të jem i pavarur në këtë profesion apo do të jem i varur nga Iam Power? Qëllimi i Iam Power është që ju të keni pavarësinë dhe lirinë tuaj. Por do të keni mundësinë edhe të jeni në listën e trajnerevë tonë kur shërbimi juaj të kërkohet në një vend të caktuar në gjithë Botën, të përfitoni bonuse të mira nga Iam Power dhe klientë potencial që do të duan shërbimet tuaja. 6. Sa do të jenë të ardhurat tuaja nga ky profesion? Përderisa për këto trajnime kanë nevojë shumë njerëz siç kanë nevojë për ajrin që thithin, ju do të jeni pionierët e ndryshimit të madh që po ndodh dhe kur ju jepni shërbim profesional edhe të ardhurat mund të jenë shumë të larta. Ndërsa ato që do të ndjekin çdo detaj të këtij kursi të ardhurat nga 3000 deri 10000euro në muaj do të jetë vetëm një shkëndijë. Lexo më shumë për të ardhurat që mund të fitoni nga ky profesion. Pavarësisht nga kohëzgjatja e programit të trajnimit, gjëja thelbësore që duhet të posedoni përveç trajnimit të marrë është pasioni, përkushtimi dhe dëshira për mësim të vazhdueshëm. Pasja e të gjitha këtyre do t'ju ndihmojë të përgatiteni që të jeni trajneri më i mirë i jetës suaj dhe te ju sherbeni te tjereve me siguri. Ne fund te trajnimit intensiv per Trajner Motivues, ju do te certifikoheni nga I AM POWER dhe do te jeni gati te viheni ne sherbim te mire te shoqerise dhe botes. Kursi është i limituar për vetëm një numër të caktuar të pjesëmarrësve dhe çmimi tani është me 75% zbritje sepse si pjesë e këtij trajnimi ju përfitoni 4 Nivelet në Iam Power.


Lajmi i mire per te gjithe eshte se, trajnimi 2- ditor do te mbahet ne shtepine e Mimoza Thaqit ne Tetove.Edhe 6-dite kane mbetur per tu bere pjese e ketij grupi, pasi nuk e dijme nese do te kete serish nje grup te dyte.
Zgjedhjet e duhura behen ne kohe dhe momentin e duhur, para se dyshimet te ju mberthejne dhe t'ju mbajne peng te tyre.


Apliko tani para se te jete vone:https://www.mimozapower.com/kurs3mujorpertrajner
344 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page