top of page
2023.PNG

Largo frikën nga vetja dhe fillo manifesto çdo gjë që dëshiron.

Përshëndetje! unë jam...


Ndiheni të pafuqishëm, të shqetësuar, të vetmuar apo të trishtuar?

Thjesht kthehuni te një nga 87mini-meditimet për t'u ngritur mbi frikën, dhe të lëvizni drejt asaj që dëshironi.

• Dëshironi të ndiheni më të bollshëm, me fat, më të sigurt apo të frymëzuar?

• Pastaj kthehuni te një nga 87 mini-meditimet për të përqafuar dashurinë në mënyrë që të mund ta transformoni menjëherë përvojën tuaj tani.


Mëso si të fillosh të jetosh pa frikë brenda vetes në Kursin:14 JAVOR, ku do të mësoni:

87-MINI-USHTRIME PËR LARGIM TË FRIKËS

DHE 87-MINI-MEDITIME PËR PËRQAFIM TË DASHURISË DHE DËSHIRËS.

Kohëzgjatja e kursit:14-Javë

Çdo të shtunë 1 orë në Zoom

14-Audiot e Kursit

do ta keni për gjithë jetën.

Fillon: 10 Qershor96 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page