LCM-7 Principet në Iam Power-PEJË-“Suksesi është i mundshëm për secilin”

LCM-7 Principet në Iam Power-“Suksesi është i mundshëm për secilin”

rregjistrohuni n ekete link ka edhe shume pak vende te lira:

https://www.eventbrite.com/e/lcm-7-principet-ne-iam-power-suksesi-eshte-i-mundshem-per-secilin-tickets-19332343560

Sponsor i seminarit eshte Arrita Lluka anëtare e nivelit 3 ne Iam-Power, ajo ka bere organizimin e LCM-7 Në Pejë me datë 21. Nëntor. 2015, e ka sponsorisuar këtë event me përkrahjen morale të TV-Dukagjinin!

Në këtë Seminar Ju do të mësoni:

1.Si të përcaktoni qëllime dhe ti realizoni ata.

2.Si të përdorni fuqinë e trurit tuaj dhe të sillni në jetën tuaj gjërat, njerëzit, ndjesitë që ju i doni!

3.Si të largoni frikën nga “dështimi”

4.Si të jetoni një jetë familjare të qetë.

5.Si të filloni një biznes pa para.

6.Si të shfytëzoni aftësitë e juaja për veten tuaj.

7.Si manuipulohet mendja jonë që ne të heqim dorë nga ëndrat tona.

Ligjëruese është Mimoza Thaqi, Themeluese e Klubit të Suksesit http://www.Iam-Power.com


BIOGRAFINË E SAJ MUND TA LEXONI KËTU: KLIKO

Video motivuese nga Mimoza Thaqi mund të ndiqni: KËTU-KLIKO

Ne FACEBOOK 

0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌