TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Leji ato te te gjykojne . Leji ato te te keqkuptojne. Leji ato te shpifin.

Mimoza Taqi May 28, 2017 at 11:30 PM ·

Leji ato te te gjykojne . Leji ato te te keqkuptojne. Leji ato te shpifin. Opinioni i tyre nuk eshte problemi yt. Qendro i mire, dhe i zotuar te duash dhe i lire ne vecantine tende. Pa mare parasysh cfare thone, mos guxo te dyshosh ne vleren tende ose ne bukurine e te vertetes tende. Vetem vazhdo te shkelqesh, si drita qe ti je.


Kush pervec teje e di se në çfarë ti kalon vetëm pse do të bësh të mira!

Është Zoti dhe mjafton.


Cdo sekond mund te zgjidhni te jeni ne vuajte ose viktime, apo te zgjidhni te jetoni te lumtur ose fitimtar.#iampowercom


Mimoza Taqi May 28, 2015 at 10:30 PM · Tetovë ·

258. Unë jam një lider shërbëtor. Unë jetoj për të dhënë. Unë kontribuoj në jetën e të tjerëve përmes shërbimit të sinqertë. Ajo që unë dua për veten time, unë dua për të gjithë.


Mimoza Taqi May 28, 2015 at 9:05 PM · Tetovë ·

Ju nuk doni të bëheni të pasur në mënyrë që të jetoni jetë të vrazhdë, për kënaqësinë e dëshirave kafshërore. Kjo nuk është jetë. Por performanca e çdo funksioni fizik, është pjesë e jetës dhe askush nuk jeton plotësisht nëse mohon impulset normale të trupit në një paraqitje të shëndetshme Shkenca e Pasurimit


Mimoza Taqi May 28, 2015 at 7:04 PM · Tetovë ·

Perqafo nje person qe do, inkurajo, tregoi sa i mire ose e mire eshte jepi kuroajo se mundet! Kjo mund te jete nje dhurate jetesore per ata- dhe krijo nje mrekulli nga vetja yte sot per nje njeri tjeter-sepse ti je mrekullia!


Mimoza Taqi May 28, 2015 at 5:37 PM · Tetovë ·

Sepse fjalen e fundit nuk e kane njerëzit por e ka Zoti..dhe ai thot unë kam pregaditur për ju nje jete te mrekullueshme ..ai do te ju dergoj diku ku asnjehere skeni qene te ju shfaq dicka qe asnjehere se keni pare! Hapni zemren per mundesite e reja!


Mimoza Taqi May 28, 2015 at 5:28 PM · Tetovë ·

Ti nuk je kush njerezit teë thone se je ti je kush Zoti te thot se je! dhe Zoti te flet ne zemren tende!


Mimoza Taqi May 28, 2015 at 5:25 PM · Tetovë ·

Kush te tha se ti nuk mund te besh nje diçka të madhe? Kush të tha ti nuk mund ti realizosh ëndrat tua? Kush të tha se nuk mund të tajkalosh atë sëmundje? Mos lejo lehja e të parrugeve të të largoj nga rruga yte!


Mimoza Taqi May 28, 2015 at 5:07 PM · Tetovë ·

Çfare nese nuk me besojne! Po c'rendesi ka, une dhe Zoti jemi shumica nese Zoti eshte me mua kush guxon te jete kunder meje!Mimoza Taqi May 28, 2015 at 5:05 PM · Tetovë ·

Mos lejo askend te hudh uje te ftohet mbi deshiren tende te zjarte!


Mimoza Taqi May 28, 2015 at 7:25 AM · Tetovë ·

Ti asnjehere nuk humb pervec kur e pranon humbjen ne mendjen tende!
469 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌