top of page
2023.PNG

"Let The Sea Set You Free-2"

20/21/22 Gusht 2021

2 nete 3 Ditë Full me Iam Power- Energjy

Iam Power-Uikend në Bregdet

Vendet mbushen shpejtë prandaj aplikoni tani:

Në Ofertë përfshihet:

2 Netë Fjetje në Hotel

3 ditë trajnime Iam Power

Mëngjesi

Çadrat e Plazhit

Trajnim 3 Ditor me teknikat më inovative për Arritje të Ëndërrave tuaja!

Vendet jane shumë të limituara prandaj - vendosni dhe na shkruani menjëherë ka vetem edhe 10 dhoma te lira!

Rradhen e parë ngelën shumë persona në pritje dhe nuk kishte vende të lira më

Që të qëndroni në Hotelin ku do të jetë Mimoza Thaqi dhe trajnerët e Iam Power.

Vendi dhe lokacioni do të bëhet i ditur vetëm për ata që rezervojnë!


24 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


❤💎❤🏊‍♂️

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page