top of page
2023.PNG

Ligjet e Universit jane te pandryshueshme dhe te barabarta per te gjithe.

Sa mund te mendoj nje njeri te jetoje i lumtur me familjen e tij kur e di se pasurine e ka fituar ne menyre te padrejte, cfare e arrdhme e pret nje njeri qe ka demtuar shume njerez me poziten e tij?


Cfare nese ne pozitat kyce te udheheqesive te vendeve ku jetojme do te kishim njerez qe e kuptojne Ligjin e Universit?


Edhe keto qe jane e kuptojne por e anashkalojne dhe mendojne se ligjet e universit mund ti thejne ashtu si i thejne ligjet tokesore!

Ligjet e Universit jane te pandryshueshme dhe te barabarta per te gjithe.


Në këtë pike ku shume njerez deshtojne, dhe Napoleon Hill thote nese njerezit do te kuptonin kete pike kyce te suksesit te vertete atehere ato mund ta quajne veten se kane vlere dhe trashegimia e tyre per kete bote do te ishte e anes pozitive dhe inspiruese per gjenertat ne vijim.


Ndryshimet e medha qe po ndodhin ne politike dhe ne ate qe shohim duket se mesimet jane mesuar dhe pritjet jane pozitive per shumicen e njerezve kane filluar te shfaqen ne siperfaqe gradualisht ato gjera qe kam folur vite me pare, dhe kjo qe flas sot do te jete si deshmi per vitet ne vijim sepse ajo qe mbjellim edhe do te korrim.


Prandaj mesazhi im eshte gjithnje te mbjellim vetem te mira qe do te sjellin te mira per shumicen e njerezimit.
186 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page