top of page
2023.PNG

Ligji i Parave qe gjithnje funksionon!

LIGJI I PARAVE QË GJITHNJË FUNKSIONON! SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË! LIGJI I PARAVE QË GJITHNJË FUNKSIONON! SEMINAR MOTIVUES PRISHTINË! 29/30 QERSHOR 2017 PRISHTINË SWISS DIAMOND- SEMINAR 2 DITOR 29 QERSHOR 2017-NGA ORA 10:00-20:00 30 QERSHOR 2017- NGA ORA 10:00-17:00 Është një mendim tipik njerëzor se çdo gjë ka një fund. Në të njëjtën mënyrë shumica nga ne konsiderojnë se një gotë është gjysmë e shprazur në vend se gjysëm e mbushur. Sidoqoftë, kjo nuk funksionon për fuqinë kreative. Ju jeni një burim i pashtershëm i energjisë, e cila e rimbush veten përsëri dhe përsëri. Fuqia juaj për të krijuar realitetin tuaj nuk dështon, madje edhe kur ju ndjeheni të lodhur ose në depresion. MendimeT vazhdimishtë vijnë, ndjenjat vazhdojnë të rrjedhin. Është një proces i pafund që do të vazhdoni të përsërisni gjithë jetën tuaj. Frekuenca e Infinites ju ndihmon të mbani mend se FUQIA juaj e brendshme është e pafund dhe se ajo kurrë nuk rraskapitet. FUQIA JUAJ ËSHTË E MADHE DHE E PAFUND. PO JU JENI GJENERATORI I PLOTFUQISHËM I PASURISË! PO JU JENI MAKINË E PËRHERSHME PËR PARA! Universi dëshiron që ju të jeni i pasur, madje edhe më shumë se që ju doni të jeni i pasur. Pasuritë dhe bollëku janë në shtëpinë tuaj dhe me siguri do të leni një trashëgimi për ata që do të marrin një ditë kauzën tuaj. Jojan Hendiks është një dritë e shkëlqyer, është si një farë që drejton anijet në breg ai ka dhuntinë që të shpërndajë mirësinë dhe dashurinë. Por këtë rradhë ai do të na shfaq fshehtësitë e Sistemit të Fitimit të Parave bashkë me Mimoza Thaqin e cila këto mësime çdo ditë i aplikon! Suksesi ështe Vendim Për më tej: Rregjistroheni ne seminarin e rradhës sepse vendet janë të limituara! https://www.mimozathaqi.com/blog/2017/5/4/ligji-i-parave-q-gjithnj-funksionon-seminar-motivues-prishtin SEMINARI ËSHTË FALAS PËR ANTARËT E NIVELIT 3 DHE 4 NË IAM POWER SI DHE DELEGATËT E AKR, NDËRSA PËR GJITHË TË TJERËT HYRJA ËSHTË 50 EURO Konfirmimin per seminar do te merrni ne email, pasi te keni kryer pagesen. Anëtarët e Iam Power të cilër janë niveli i 3 dhe i 4 që janë të rregjistruar në listë dhe nuk marrin pjesë vendin do ta paguajnë 50 Euro nëse nuk marrin pjesë në Seminar, ju lutemi për korektësi sepse ju mund të merrni vendin e dikujt që ka dëshirë të flaktë të vijë në seminar. Shihemi në Suksese Klubi Juaj Iam-Power


28 views0 comments

Commenti


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page