TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Ligji i Suksesit me Çmim super te Lirë, për porositë paraprake.

Porosi Paraprake

Botimi i dytë del pas 1 muaji, mund të bëni porosinë tani që të jeni në listën tonë që kur të botohet të jua nisim, me postë.

Për Shqipëri Çmimi10 Euro plus posta 5 Euro ( Pagesë pasi ta merrni)

Për Kosovë Çmimi10 Euro plus posta 5 Euro (Pagesë pasi ta merrni)

Për Maqedoni Çmimi10 Euro plus posta 2.5 Euro (Pagesë pasi ta merrni)

Për Vendet Tjera të Botës: 10 Euro dhe Posta 13 Euro ( Pagesë Paraprake)

Shenoni te dhenat tuaja ne liste:


https://www.mimozapower.com/ligji-i-suksesitKy Botim do të jetë me Kapak të Hollë

Nga Botimi i Parë ka vetëm edhe disa Kopje

Çmimi i tyre është 30 Euro Plus Posta

145 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌