top of page
2023.PNG

"Vetëbesimi-ÇELËSI JUAJ! "-9. 97€
Lloji: Kurs online

Kohëzgjatja: 4 orë-Video (vetë-mësim)

Përfitoni: Çertifikatë

Gjuha: Shqip

Niveli: I Avancuar

Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës
Shkathtësitë esenciale për Biznes

(Pse eshte i rendesishem Vetëbesimi juaj per Sukses?) Si të lironi veten nga kufizimet? "Neglizhenca për të zgjeruar këndvështrimin, i bën shumë njerëz të merren me të njëjtën gjë gjatë gjithë jetës së tyre." Napoleon HillShkathtësitë që do të mësoni:

  • Pse pas shumë vitesh, Ju jeni përsëri në Vendin e Njëjtë Jetësor?

  • Ju mund të keni ndryshuar fizikisht, emocionalisht por diçka në Jetën tuaj Vazhdimisht Përsëritet!

  • Cilin buton te shtypni qe te mos ju shqetesojne me njerezit negativ.

  • Si të shkruani që njerëzit të ju besojnë?

  • Mënyrat e fuqishme për të gjetur vendin e punës që gjithnjë ëndërroni, në çdo situatë ekonomike!

  • Një formë shumë e lehtë për të falur të tjerët.Çfarë përmban ky kurs?

4 Orë Video


Video 1: Një njeri duhet të jetë i mirë me veten mendërisht, ai duhet të mendojë mirë për veten e tij.

Video 2: Vlerësimi që keni vetë, imazhi i vetvetes që mbani në mendje do të nënkuptojë përfundimisht më shumë për ju sesa njerëzit e tjerë mund të mendojnë për ju.

Video 3: Ku shkon Energjia Juaj?

▸Njerëzit që vazhdimisht bëjnë zgjidhje me energji dhe vendosmëri të madhe, por që kurrë nuk i vënë në ekzekutim, nuk e kuptojnë se sa forcë të çmuar harxhojnë në ëndërrime dhe dëshirë.

Video 4: Mënyrat e fuqishme për të gjetur vendin e punës që gjithnjë ëndërroni, në çdo situatë ekonomike!


VETËBESIMI do t’ju ndihmojë që ju të zotëroni dhe të mbani nën kontroll gjashtë frikëra bazë, nga të cilat privohet njeriu, që janë: frika nga varfëria, frika nga sëmundja, frika nga mosha, frika nga kritika, frika nga humbja e dashurisë së dikujt dhe frika nga vdekja. Ky ligj do t’ju mësojë juve dallimin mes egoizmit dhe VETËBESIMIT REAL, gjë që bazohet te dijet e përcaktuara që zotëroni100% Online

Klikoni përmes përmbajtjes së kursit tërheqës dhe shumë të fuqishëm.100% vetë-mësim

Fillimi i menjëhershëm: studioni kur, ku dhe sa shpejt dëshironi.

-Mësoni një aftësi të re

Me seanca të të nxënit kompakt, ju do të mësoni një aftësi të re më shpejt se kurrë.


-Merrni certifikatën tuaj

Shkarkoni certifikatën tuaj personale pas përfundimit të këtij kursi.

Kurseni 800% në këtë kurs tani:

nga 97€

9.97€Forma tjera të pagesës:

1.Me Paypal, mund të dërgoni 9.97 Euro në emailin:

2.Me pagesë bankare:

BENEFICIARY: Company name: SUN AND STARS DOO

Address: UL GOSTIVARSKA BR 37

Acc. No. : 0270100325427

IBAN: MK07300701003254220

BENEFICIARY'S BANK:Komercijalna banka AD SkopjeUl. Orce Nikolov br.3, 1000 Skopje, Macedonia

BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2XTEB

3.Me Money Gram ose RIA në emër të Mimoza Thaqi Tetovë Maqedoni:

4. Me Kartelë Bankare në linkun: Kliko këtu

Kujdes me pikën e mëposhtme:

1. Kryeni pagesën

2. Fotografoni ose skenoni dokumentin e pagesës

3. Dërgoni në email: mimoza88@yahoo.com fotografinë e pagesës!

4. Pastaj ju dergohet konfirmimi dhe linku i videos live.

Ju faleminderit.

Për çdo pyetje na kontaktoni në email: mimoza88@yahoo.com

194 views0 comments

Recent Posts

See All
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page