top of page
2023.PNG

LIRONI AFTËSITË TUAJAVETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ!

Konferencë Online: LIRONI AFTËSITË TUAJA VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ! Data:30 Maj 2020 Vendi: Internet Online Ora: 16:00-20:00

Si të lironi veten nga kufizimet? "Neglizhenca për të zgjeruar këndvështrimin, i bën shumë njerëz të merren me të njëjtën gjë gjatë gjithë jetës së tyre." Napoleon Hill

Çfarë do të mësoni në këtë Trajnim: ​​

  • Pse pas shumë vitesh, Ju jeni përsëri në Vendin e Njëjtë Jetësor?

  • Ju mund të keni ndryshuar fizikisht, emocionalisht por diçka në Jetën tuaj Vazhdimisht Përsëritet!

  • Cilin buton te shtypni qe te mos ju shqetesojne me njerezit negativ.

  • Si të shkruani që njerëzit të ju besojnë?

  • Mënyrat e fuqishme për të gjetur vendin e punës që gjithnjë ëndërroni, në çdo situatë ekonomike!

  • Një formë shumë e lehtë për të falur të tjerët.

  • VETËBESIMI do t’ju ndihmojë që ju të zotëroni dhe të mbani nën kontroll gjashtë frikëra bazë, nga të cilat privohet njeriu, që janë: frika nga varfëria, frika nga sëmundja, frika nga mosha, frika nga kritika, frika nga humbja e dashurisë së dikujt dhe frika nga vdekja. Ky ligj do t’ju mësojë juve dallimin mes egoizmit dhe VETËBESIMIT REAL, gjë që bazohet te dijet e përcaktuara që zotëroni. 


Pse asnjëherë në jetë nuk i qëndroni besnik Vetes SUAJ?


A doni një plan për Suksesin tuaj? Nga e di unë saktë se ju do të arrini sukses? Do të ju prezentoj juve asgjë më pak se një plani të lehtë për tu ndjekur për Sukses, në punë, në familje, në lidhje! Do të merrni një thesar të njohurive të bazuara në përvojën time mbi 34 vjeçare në biznes, edhe pse kam 47 vjet por që në moshën 13 vjeçe kam filluar në botën e tregtisë. Vetëm dy gjëra që ju nevojiten për të arritur një sukses masiv: (I) Njohuri të specializuara (II) Studioni një plan të saktë hap pas hapi se si të zbatoni ato që keni mësuar. Këtë nuk do të mund ta mësoni nga njerëzit që unë kam trajnuar dhe pa integritet ata vetëm kopjojnë punën time sepse ata nuk besojnë në Veten e Tyre dhe nuk ju tregojnë Juve se unë me netë të tëra rija ti mësoj. Ju mund të jeni të sigurt për këtë. Ata mendojnë se unë ju mësova të gjitha dhe tani ata mund të jenë të lirë në botën e motivimit dhe të shesin copy paste. Por pa Integritet dhe karakter mund të bëhen gjithçka përveç Vetes dhe njerëz të mirë. Ata ju mësojnë mirënjohjen e nuk janë mirënjohës aspak Iam Power. Ata ju mësojnë falenderimin dhe se dijnë kuptimin e kësaj fjale. Kam njerëz që i trajnoj por ata mbi të gjitha kanë Integritet dhe Karakter dhe kur ata të jenë Gati që të ju trajnojnë juve unë do ti shpall kush janë ata. APLIKO TANI Kush duhet të ndjek këtë Konferencë Online? Ata që kanë lexuar shumë libra por akoma nuk Besojnë në Vete! Ata që kanë nevojë të mjeshtërojnë këtë asset VetëBesim që është themeli i çdo suksesi! Ata që janë munduar në shumë forma të manifestojnë një jetë më të lumtur por kanë ngecur dhe spo lëvizin përpara! Ata njerëz që e kalojnë jetën as sukses, as dështime, as të pasur dhe as të varfër. Jetojnë pjesën më të madhe të jetës së tyre të  ekuilibruar midis mungesës dhe pasurisë së paktë, sepse një pjesë të kohës mendja e tyre është produktive, krijuese, dhe një pjesë e kohës negative - pra joproduktive. Kështu që këta njerëz lëkunden si një lavjerrës. Ju lutemi mos merrni pjesë!    Kjo Konferencë është një mundësi e artë. Por është vetëm për personat të motivuar seriozisht për të mësuar dhe përfituar nga Ky Informacion.    Nëse nuk është kjo, sinqerisht ju dëshiroj çdo të mirë në punën tuaj ose përpjekje të tjera. Por Informacioni, deri tani mundësia më e mirë në botën e sotme, nuk është për të gjithë.    Nëse jeni të lumtur që punoni 50 orë ose më shumë një javë për të ardhura të zakonshme, atëherë Konferanca Për Lirim të Aftësive nuk është aspak për ju.    Nëse jeni si një njeri që përpiqet të krijojë pasuri dhe vetëbesim përderisa i gjithë qëndrimi i tij mendor dhe vetë fytyra e tij duket se thotë: "Rri larg nga unë, prosperitet, vetëbesim. Mos u afroni pranë meje. Do të doja të ishta ashtu, por me sa duket nuk ishe qëllim për mua. Misioni im në jetë është i përulur dhe, ndërsa dëshiroj të kem gjërat e mira të cilën më shumë fatlum i pëlqejnë, me të vërtetë nuk i pres ata ". Bollëku nuk mund të afrohet me një person që mban një qëndrim të tillë mendor. Mendja që ka frikë dhe dyshime e prish prosperitetin!               Por, mos e humbni këtë shansë!

Mos e humbisni këtë mundësi tani. Ju humbët mundësitë tjera. Dhe siç e shikoni dhe siç e dijnë disa që ne nuk i pranojmë në mesin tonë edhe nëse kanë kryer pagesën jua kthejmë paratë ngase unë nuk po qaj kur them se kjo ngjarje është vetëm për disa persona jo për të gjithë, ne nuk duam paratë tuaja në asnjë mënyrë kur e shikojm se ju keni përcaktime të tjera, ju urojmë të mira kudo që të jeni dhe të shkoni por tek ne ka disa regulla të pashkruara. Kjo që do të ndaj nuk do të përsëritet kurrë më kurrë. Dhe këtë konferencë do ta posedojnë vetëm ata që do ta marrin tani. Dhe si bonus do ti kenë videot e konferencës dhe nivelin 1 Falas! Sepse është trajnim i cili në Iam Power i përket vetëm anëtarëve në Nivelin 4, ata e kanë falas këtë konferncë.  Me Shumë Përzemërsi:322 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page