top of page
2023.PNG

Lista e Librave që Posedojmë. Me blerje të librave fitoni dhurata.

Updated: Sep 30, 2022

1. LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME-Napoleon Hill

Çmimi: 20 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 15 Euro

Mësimdhënia, për herë të parë në historinë e botës,vjen si një filozofi e vërtetë, mbi bazën e së cilës u ndërtua Suksesi Personal

Ligji i Suksesit ishte pararendës i librit Mendo dhe Pasurohu nga Napoleon Hill. Hill ishte i njohur për Hulumtimet që ka bërë lidhur me dallimin e milionerëve dhe njerëzve të zakonshëm. Të gjashtëmbëdhjetë Mësimet në këtë libër në mënyrë të përkryer kristalizojnë çdo gjë që ju do të duhet të dini për të pasuar sukses gjatë këtyre kohërav të vështira ekonomike. Shumë nga librat që sot janë në shitje sa I përket vetë-ndihmës I kanë marë konceptet themelore nga ky libër. Sekreti, Fuqia e Mendimit Pozitiv, Milioneri, Ligji I Tërheqjes të gjithë I kanë marrë konceptet bazike nga kjo punë e jashtëzakonshme. Tani ju mund ti merni ato nga burimi. Njëherë që të lexoni këtë libër ju do të kuçtoni se çfarë ju jep disa njerëzve përparësinë të jenë mbi të tjerët. Duke I ndjekur këtë këshilla edhe ju do të jeni në majë. Është koha të ndaloni së menduari si si do të ishe të jeini I pasur dhe të filloni të dini. Ky libër ka ndryshuar shumë jetëra de mund të ndryshojë edhe jetën tuaj!


2. Mposhtja e djallit

Çmimi: 10 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Në vitin 1938, pas publikimit të “Mendo dhe pasurohu”, librit më të shitur të të gjitha kohërave, Napoleon Hilli theu “kodin e djallit”, duke e detyruar atë që të rrëfejë sekretet e tij. Fillimisht, dorëshkrimi “Mposhtja e djallit” ngjalli shumë diskutime.

Në vitin 1938, pas publikimit të “Mendo dhe pasurohu”, librit më të shitur të të gjitha kohërave, Napoleon Hilli theu “kodin e djallit”, duke e detyruar atë që të rrëfejë sekretet e tij. Fillimisht, dorëshkrimi “Mposhtja e djallit” ngjalli shumë diskutime. Për këtë arsye ai qëndroi i fshehur për më shumë se 70 vjet. Tani Sharon Lechter-i e sjell këtë libër shumë të rëndësishëm për lexuesin bashkëkohor, të pajisur me shënime dhe shpjegime. Duke përdorur aftësitë e tij të mëdha, për të gërmuar thellë, deri te rrënjët, potencialet njerëzore, Hilli përpiqet të na njohë me pengesat më të mëdha me të cilat përballemi për të arritur qëllimet tona personale. Te këto pengesa ai fut frikën, zvarritjen, zemërimin dhe xhelozinë, si mjete të orkestruara nga vetë djalli. Këto mënyra të fshehura të vetëkontrollit mund të na çojnë në vetëshkatërrim, ndaj Hilli zbulon shtatë parimet e suksesit, të cilat na mundësojnë ne të triumfojmë mbi to dhe të shkojmë drejt suksesit. Tepër joshës, provokues dhe i fuqishëm, libri “Mposhtja e djallit” na mëson se si të ecim në rrugën drejt suksesit, harmonisë dhe vetëpërmbushjes në momentet kur kaplohemi nga frika dhe pasiguria.

“Napoleon Hilli është njëri nga mendimtarët amerikanë, i cili vazhdon të ketë ndikim të madh edhe sot. Ky dorëshkrimin i pabotuar më parë, i redaktuar dhe pajisur me komente nga Sharon Lechter-i, na zbulon se si frika dhe mungesa e besimit mund të na pengojnë në arritjen e qëllimeve tona. Tregu i lirë mbështet njerëz të besueshëm dhe të guximshëm.”


3. Shkenca e Pasurimit

Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro


Libri “Shkenca e Pasurimit” është libër pragmatik, prej të cilit mësohen ligje e koncepte bazë për të gjithë njerëzit që e kanë dëshirë a nevojë pasurimin. Ligji i Tërheqjes, ligj ky që tentohet të përvetësohet që nga Amerika në Europë nga njerëz që duan një jetë e një sistem jete më të mirë, bazën e ka në librin e Wallace Wattles. Ky libër është themeli i filozofisë së “Mendimit të Ri Amerikan”. Vepra të tëra janë bazuar nga ky libër i cili është botuar në miliona kopje nga botues prestigjioz si Penguin Books. Libri fund e krye bazohet në filozofinë Hindw, e tëra është një, një është e tëra.


4. Shkenca e Madhështisë

Çmimi: 7 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro


Çdo gjë që është e mundur në shpirt, është e mundur edhe në mish e gjak. Ҫdo gjë që njeriu mund të mendojë, është e mundshme për të marrë një veprim. Çdo gjë që njeriu mund të imagjinojë, mund edhe ta realizojë.

Njeriu është formuar për t’u rritur dhe ai është nën nevojshmerinë e rritjes.


5. Biseda Me Zotin

Çmimi: 10 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro


Ky liber i autorit amerikan bestseller Neale Donald Walsch eshte shkruar ne forme pyetje - pergjigjesh mes autorit, ku autori ben pyetje dhe Zoti pergjigjet.


6. Çfarë jeni duke Kërkuar

Çmimi: 7 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro


“Një nga pesë shenjtorët e shekullit të 20-të.” — Time

Mbi 4 milionë libra të shitur

J. Krishnamurti u dha mësim të rinjve në mbarë botën dhe themeloi shkolla ne Kaliforni, Angli dhe Indi. Ai ka thënë: ‘Kur njeriu është i ri, ai duhet të jetë revolucionar, jo thjesht në revoltë...dhe të jesh revolucionar psikologjikisht do të thotë të mos pranosh asnjë lloj modeli.’

“Një nga mendimtarët më të mëdhenj të epokës.” —Dalai Lama

“Një nga pesë shenjtorët e shekullit të 20-të” — Time

“Krishnamurti ka ndikuar thellësisht në jetën time dhe më ka ndihmuar personalisht që të depërtoj në burgun e kufizimeve që unë vetë i kisha vënë lirisë sime.“ — Deepak Chopra, M.D.

“Unë mendoj se pikëpamja e Krishnamurtit për kohën tonë është se njeriu duhet të mendojë vetë dhe jo të ndikohet nga ndonjë besim i jashtëm apo nga autoritetet shpirtërore.” — Van Morrison, muzikant

“Ta dëgjosh atë apo të lexosh mendimet e tij do të thotë të përballesh me veten dhe me botën me freskinë mahnitëse të mengjesit.” — Anne Morrow Lindbergh, poete, autore

“Ishte njëlloj si të dëgjoje një ligjëratë të Budës; një autoritet i lindur dhe tepër i fuqishëm.” — Aldous Huxley ◾Përktheu: Olsa Sejdini


7. Mendo dhe Pasurohu

Çmimi: 7.5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro


Botimi që keni në duar dallon nga botimet e mëparshme për faktin se është i plotësuar me shembujt e disa prej njerëzve më të sukseshëm të epokës sonë, të cilët e njohin dhe e përdorin sekretin që Napoleon Hill e kishte gjetur te emra si Thomas Edison, Henry Ford, Theodore Roosevelt, John D. Rockefeller, Mahathma Gandhi etj. Në këtë botim ndërkaq janë dhënë edhe shembujt e Bill Gates


8. Zemra e Meditimit

Çmimi: 6 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro


◾Zemra e meditimit" është një libër i jashtëzakonshëm në të cilin Dalai Lama, na jep detaje të hollësishme rreth meditimit. Ky libër u mundëson lexuesve një pamje bindëse për mënyrën se si mund ta vënë veten në një gjendje të thellë që shkon përtej shtresave kufizuese të mendimeve të tepërta dhe se si të lëshohen në thelbin e zhveshur të mendjes më të thellë. Qëllimi është të shfrytëzohet hapësira ndërmjet mendimeve për të përjetuar një nivel më të thellë të ndërgjegjësimit themelor dhe për ta nxjerrë atë në plan të parë, duke kuptuar kështu sfondin e të gjitha përvojave të ndërgjegjshme.

◾Përktheu: Olsa Sejdini


9. Tregtari më i madh në botë I & II

Çmimi: 8 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro


Og Mandino: Tregtari më i madh në botë I & II

LIBRI KLASIK QË UA KA MËSUAR ARTIN E SHITJES MILIONA NJERËZVE Si ta ndryshojmë jetën tonë falë urtësisë së vyer të gjendur në dhjetë rrotullat e lashta me pergamena të dorëshkrimeve që janë trashëguar prej mijëra vitesh

Ky është botimi i parë i plotë në gjuhën shqipe, i cili përfshinë të dy pjesët e veprës klasike ‘Tregtari më i madh në botë.’

“‘Tregtari më i madh në botë’ është një nga librat më frymëzues, më ngazëllues dhe më motivues që kam lexuar ndonjëherë. Rrjedhimisht mund ta kuptoj fare mirë përse ky libër është pritur kaq mirë nga lexuesit.” - Norman Vincent Peale, autor i "Psikologjia e mendimit pozitiv"

“Më pëlqen së tepërmi tregimi... më pëlqen gjithashtu stili... më pëlqen ky libër. Çdo tregtar dhe anëtarët e familjes së tij duhet ta lexojnë këtë libër.” - W. Clement Stone, President i "Combined Insurance Co. of America"

Përkthyer nga Elvi Sidheri,10. Sekreti më i madh në Botë

Çmimi: 7 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Një libër i jashtëzakonshëm që çliron një botë plot potencial lumturie dhe arritjesh personale për ju. Përmban grafikun e suksesit që do t’ju shoqërojë në transformimin e jetës suaj!

Autori që ka ndihmuar miliona njerëz të transformojnë jetën e tyre përmes librave inspirues!

Një nga shkrimtarët më ndikues në botë ndan me lexuesit një nga sekretet më të mëdha për suksesin financiar dhe personal... në vazhdimin e veprës TREGTARI MË I MADH NË BOTË I&II, bestselleri i magjishëm i Og Mandinos.

Këtu, autori pos që ndan me lexuesit sekretet e arritjeve personale, ka krijuar edhe një grafik personal të suksesit tuaj i cili do t'ju shoqërojë gjatë transformimit tuaj. Një libër që do ta mbani pranë vetes për muaj të tërë, për ta lexuar, rilexuar dhe plotësuar me shënime.

Përkthyer nga Elvi Sidheri, libri kushton 7€ ▪︎11. Fjalime Madhështore

Çmimi: 7 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

"FJALIME MADHËSHTORE që kanë lënë gjurmë në epokën tonë" është një përmbledhje fjalimesh nga njerëzit më të përfolur dhe më me ndikim. Fjalime epokale, oratori brilante, fjalë emocionuese dhe tejet të thella, të njerëzve që kanë bërë historinë.


Emrat e përfshirë në këtë pëmbledhje janë: Mahatma Gandi, Marie Curie, Franklin D. Roosevelt, Winston Churcill, Charles De Gaulle, Jozef Stalin, David Ben Gurion, Albert Einstein, Jean Monnet, Nikita Hrushov, Ernesto Che Guevara, John F. Kennedy, Martin Luther King, Malcolm X, Richard M. Nixon, Nënë Tereza, Margaret Thatcher, Ronald Reagan, Desmond Tutu, Vaclav Havel, Nelson Mandela, Benazir Bhutto, George Bush, Steve Jobs dhe Malala Yousafzai. Për secilin fjalim, është dhënë biografia e autorit dhe konteksti i fjalimit.


Përkthyer nga Urim Nerguti, libri kushton 7€


12. Rrethuar nga Idiot


Çmimi: 10 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Thomas Erikson: Rrethuar nga idiotë


A ju ka ndodhur ndonjëherë që të përfundoni në një grindje për shkak se ju kanë keqkuptuar?

Ju ka ndodhur që të mbeteni si i shastisur prej paaftësisë së plotë të një kolegu për ta kuptuar qëllimin tuaj?

Apo thjesht ju ka ardhur në majë të hundës sepse nuk ju dëgjon njeri?


Nuk jeni i vetmi. Pas një takimi katastrofik me një sipërmarrës të suksesshëm, i cili ishte i bindur se ishte ‘i rrethuar nga idiotë’, eksperti i komunikimit, Thomas Erikson, iu përkushtua punës për të kuptuar se si funksionojnë njerëzit dhe arsyen se pse shpesh ne e kemi tepër të vështirë që të krijojmë lidhje me të tjerët.


"Rrethuar nga idiotë' është metoda e tij e thjeshtë, por novatore, për t’i vlerësuar të gjithë ata me të cilët komunikojmë bazuar në katër tipa personaliteti që janë: të Kuqtë, të Kaltrit, të Gjelbrit dhe të Verdhët. Duke filluar nga gjuha e trupit e deri tek trajtimi i konflikteve, ky lexim argëtues do t’ju pajisë me të gjitha instrumentet që ju nevojiten për t’i kuptuar dhe për të ndikuar tek ata që keni rrotull - brenda dhe jashtë zyrës – dhe për të garantuar që idioti mes tyre të mos jeni ju!


Libri është përkthyer nga Olsa Sejdini dhe kushton 10€ ▪︎ 1400 lekë.


13. Blink


Çmimi: 9 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Te libri “Blink” Malcolm Gladwell revolucionarizon një mënyrë të re të të menduari dhe të vepruari, duke analizuar mënyrën sesi ta kuptojmë botën tonë të brendshme përmes njohjes në çastin e parë.


14. MË MENÇUR, MË SHPEJT, MË MIRË nga Charles Duhigg!


Çmimi: 10 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Sekretet për të qenë të frytshëm në jetë dhe në biznes.Nga autori i bestselleri- it te New York Times "Fuqia e shprehisë".


15. SI T'I ZGJIDHESH MOSMARREVESHJET NE JETE


Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Çdo mosmarrëveshje me të cilën përballemi në jetën tonë ngërthen potenciale, pozitive a negative qofshin. Ato mund të jenë burim frymëzimi, sqarimi, mësimi, shndërrimi, rritjeje apo zemërimi, droje, turpërimi, mbylljeje në vetvete, si dhe qëndrese. Zgjedhja nuk është në dorën e kundërshtarëve tanë, por në dorën tonë, si dhe në vullnetin tonë për t’u përballur dhe për t’u marrë me to.


16. Si të krijojmë marrëdhënie të dobishme dhe të fitojmë besimin e njerëzve


Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Dale Carnegie and Associates: Si të krijojmë marrëdhënie të dobishme dhe të fitojmë besimin e njerëzve


Ky libër, i përshtatur për shekullin XXI nga Artur Pell, t'jua mësojë mënyrën më të mirë të krijimit të miqve dhe fitimin e besimit të njerëzve, nëpërmjet mësimeve të shkëlqyeshme të Dale Carnegie. Siç shprehet Warren Buffet, "Në dhomën time, diploma më e vlefshme është ajo e kursit që kam ndjekur te Dale Carnegie."


Çmimi: 5€


17. Si të bëhesh Udhëheqës i Zoti


Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

SI TË BËHESH UDHËHEQËS I ZOTI


Aseti më i vlefshëm i cilësdo organizatë është punëtori.


Balancimi i aftësive mes lidershipit apo udhëheqësisë dhe menaxhimit, duhet të jetë pikësynimi juaj nëse synoni të keni sukses në punën dhe karrierën tuaj. Mëso se si mund ta identifikosh dhe përdorësh në maksimum stilin tënd të udhëheqjes për t'u bërë më i miri i mundshëm, në mënyrë që t'i nxjerrësh rezultatet më të mira të vetvetes dhe organizatës sate.


Cili është thelbi i lidershipit?


Si mund t'i transformojnë rolet menaxherët apo udhëheqësit?


Si t'i motivosh punëtorët sa më efektivisht, duke i mbajtur përgjegjës në të njëjtën kohë?


Si mund t’i punësojnë njerëzit e duhur udhëheqësit?


Si mund të arrihen performancat dhe menaxhimet e jashtëzakonshme?


Si t'i trajtojmë konfliktet dhe negativitetet?


Suksesi varet nga aftësia jonë për t'u ballafaquar me sfidat dhe njerëzit e vështirë, për t'i mbajtur përgjegjës njerëzit për synimet dhe zotimet e tyre, por duke i mbajtur në të njëjtën kohë të motivuar dhe duke i zgjidhur konfliktet.


Ky libër i shqyrton këto aspekte të udhëheqësisë apo lidershipit - dhe jo vetëm kaq - për të ofruar strategji që na ndihmojnë të bëjmë përpara në profesionin tonë.


Çmimi: 5€


Përktheu: Elvi Sidheri18.Kryeçelësi i Pasurive, Napoleon Hill


Çmimi: 7 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Ky libër është botuar në shqip nga shtëpia botuese “Pema”. “Ia jap dhe ia lë trashëgim popullit amerikan pjesën më të madhe të pasurisë sime gjigante, që përmbahet në filozofinë e arritjes individuale, përmes së cilës janë grumbulluar të gjitha pasuritë e mia”. Kështu nisi amaneti dhe testamenti i njërit prej njerëzve më të pasur që e ka prodhuar ndonjëherë populli më i pasur në tokë dhe tani ai shërben si fillimi i prologut të një tregimi, që mund ta shënjojë fare mirë pikën kthyese më të rëndësishme në jetët e të gjithë atyre që e lexojnë. Kjo histori nisi së pari në vjeshtën e vonë të 1908-ës, kur Andrew Carnegie e thirri në ndihmë një njeri, të cilit i besonte, integritetin dhe gjykimin e të cilit e respektonte dhe ia besoi atij atë që z. Carnegie thoshte se ishte “pjesa më e madhe” e pasurisë së tij gjigante, me ujdinë që trashëgimia do t’i prezantohej popullit amerikan. Sot, rreth 100 vjet më vonë, historia e tij është shkruar për t’ju njoftuar për të drejtën tuaj, të merrni hise në këtë pronë gjigante dhe për t’ju informuar për kushtet nën të cilat mund ta bëni këtë. Në rast se e bëni gjënë përsosmërisht natyrale që do ta bënin shumë njerëz, atë të arritjes së konkluzionit të rremë se kushtet nën të cilat mund të merrni hise në këtë pronë gjigante janë tepër të ashpra për t’i plotësuar, le t’jua qetësojmë mendjen, duke thënë se kushtet janë krejtësisht të arritshme nga çdo i rritur me inteligjencë mesatare, që nuk ka dredhi a shpresa të rreme as në lidhje me kushtet e as në këtë premtim.

Shkrimtari nga Virginia, Napoleon Hill, suksesin e tij më të madh e ka arritur me librin “Mendo dhe pasurohu”, i cili hyn në mesin e librave më të shitur në botë.


19.Fuqia e Shprehisë


Çmimi: 11 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Nëse ne kuptojmë sekretet e shprehisë, mënyrën e funksionimit të tyre, mund ta transformojme biznesin tonë, dhe jetën tonë. Ky libër ofron shumë sekrete që vlejnë në përditshmëri. Suksesi i këtij botimi dëshmohet edhe nga vlerësimet që i kanë bë mediat më të njohura në botë dhe shitjet në miliona kopje, duke u kthyer në bestseller në një periudhë rekord.


20.Shtatë Ligjet Shpirtërore të Suksesit

Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi

Ky është një libër të cilin do ta çmoni për të gjithë jetën, pasi në faqet e tij, gjenden sekretet për realizimin e të gjithë ëndrrave tuaja. Në librin Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit, Deepak Chopra nxjerr thelbin e mësimeve të tij në shtatë parime të thjeshta dhe të fuqishme, të cilat mund te zbatohen lehtësisht për krijimin e suksesit në çdo fushë të jetës suaj.


21.Paratë dhe Ligji i Tërheqjes

Çmimi: 8 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi

Kjo vepër kryesore nga Esther dhe Jerry Hicks, të cilët paraqesin mësimet e ndërgjegjes Jo-fizike të Abrahamit, shpjegon se dy subjektet më të prekura në mënyrë kronike nga Ligji i fuqishëm i Tërheqjes janë mirëqenia financiare dhe fizike. Ky libër do të ndriçojë në qendër të vëmendjes secilin prej aspekteve më domethënëse të përvojës suaj të jetës dhe më pas do t'ju udhëheqë drejt kontrollit të ndërgjegjshëm krijues të çdo aspekti të jetës suaj, dhe gjithashtu do të shkojë drejt e në thelb të asaj që shumica prej jush ndoshta shqetësohen nga: paratë dhe shëndetin fizik. Të mos kesh para të mjaftueshme ose të mos kesh shëndet të mirë, të vendos në pozitën e përsosur për të krijuar më shumë nga ato që nuk ke. Ky libër është shkruar për t'ju lidhur qëllimisht me ligjin më të fuqishëm në univers – Ligjin e Tërheqjes – në mënyrë që ta bëni atë të funksionojë posaçërisht për ju.


Paraja dhe Ligji i Tërheqjes është formatuar në pesë ese të gjalla:


Pjesa I – Përpunimi i Aspekteve Pivotuese dhe Pozitive


Pjesa II – Tërheqja e parave dhe manifestimi i bollëkut


Pjesa III – Ruajtja e mirëqenies suaj fizike


Pjesa IV – Perspektiva e shëndetit, peshës dhe mendjes


Pjesa V – Karriera, si burime fitimprurëse të kënaqësisë


22. Sekretet e mendjes Milionere

Çmimi: 7 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi

Zbulon lidhjen që mungon midis dëshirës për sukses dhe arritjes së tij!


A e keni pyetur ndonjëherë veten pse disa njerëz duken se pasurohen lehtësisht, ndërsa të tjerët janë të destinuar për një jetë të vështirë financiare? A gjendet dallimi në arsimimin, inteligjencën, aftësitë, kohën, zakonet e punës, kontaktet, fatin apo zgjedhjen e vendeve të punës, bizneseve apo investimeve të tyre?


Përgjigja tronditëse është: asnjë nga sa më sipër!


Në librin e tij novator Secrets of the Millionaire Mind, T. Harv Eker thotë: "Më jep pesë minuta dhe unë mund të parashikoj të ardhmen tuaj financiare për pjesën tjetër të jetës tuaj!" Eker e bën këtë duke identifikuar "projektin tuaj të parave dhe suksesit". Ne të gjithë kemi projekte të parave personale të ngulitura në mendjen tonë të nëndijshme, dhe janë këto plane, më shumë se çdo gjë, që do të përcaktojnë jetën tonë financiare. Ju mund të dini gjithçka për marketingun, shitjet, negociatat, aksionet, pasuritë e paluajtshme dhe botën e financave, por nëse plani juaj i parave nuk është i vendosur për një nivel të lartë suksesi, nuk do të keni kurrë shumë para - dhe nëse disi ju bëni, me shumë mundësi do ta humbisni! Lajmi i mirë është se tani ju mund të rivendosni planin tuaj të parave për të krijuar sukses të natyrshëm dhe automatik.


Nëse nuk jeni aq mirë financiarisht sa do të dëshironit, do t'ju duhet të ndryshoni planin tuaj të parave. Fatkeqësisht plani juaj aktual i parave do të priret të qëndrojë me ju për pjesën tjetër të jetës nëse nuk e identifikoni dhe rishikoni atë, dhe kjo është pikërisht ajo që do të bëni me ndihmën e këtij libri të jashtëzakonshëm. Sipas T. Harv Eker, është e thjeshtë. Nëse mendoni ashtu siç mendojnë të pasurit dhe bëni atë që bëjnë të pasurit, shanset janë që edhe ju të pasuroheni!


23. Sekreti më i Çuditshëm

Çmimi: 2 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi

Sekreti më i çuditshëm është shumë më tepër se një mjet për ndërtimin e pasurisë; është një manifest për vetëaktualizim dhe punë të drejtuar nga qëllimi. Me fjalët e vetë Nightingale: "I vetmi njeri që ia del mbanë është ai që po realizon në mënyrë progresive një ideal të denjë". Në këtë libër, Nightingale e distilon jetën e tij të kërkimit mbi motivimin njerëzor në një formulë të thjeshtë suksesi, e njëjta gjë që nxiti arritjen e tij.

Sekreti më i çuditshëm është një udhëzues praktik për prosperitet të përshpejtuar, në mënyrë që të mund të ngriheni shpejt në majë, duke u bërë një nga 5 përqindëshit më të mirë që kanë sukses në fushën tuaj. Sfidoni veten me testin tridhjetëditor të Nightingale për të vënë në veprim këtë formulë sekrete të suksesit në jetën tuaj dhe hartoni rrugën tuaj drejt produktivitetit, pavarësisë financiare dhe përmbushjes personale.

Pasi u rrit gjatë Depresionit të Madh, Earl Nightingale ishte i magjepsur nga ndryshimi midis atyre që arrijnë nivele të larta të suksesit personal, profesional dhe financiar dhe atyre që nuk arrijnë. Ai ia kushtoi jetën kërkimit të një recete për arritje, një mjet për të parashikuar suksesin në çdo fushë të jetës. Ndërsa lexonte rreshtin në veprën Think and Grow Rich të Napoleon Hill se "ne bëhemi ajo për të cilën mendojmë", Nightingale përjetoi një moment vendimtar të vetë-zbulimit që rezultoi në marrjen e tij të pavarur financiarisht në moshën e re tridhjetë e pesë vjeç. Bëjeni këtë libër katalizatorin tuaj për transformimin që kërkoni.


24. Psikologjia e suksesit 1( Si të fitosh miq dhe të ndikosh njerëzit)

Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi

Mund të shkoni pas punës që dëshironi ... dhe ta merrni atë! Ju mund të merrni punën që keni ... dhe ta përmirësoni atë! Ju mund të përballoni çdo situatë në të cilën jeni ... dhe ta bëni atë të funksionojë për ju!

Iam Power është krenar të prezantojë një nga librat më të shitur të të gjitha kohërave, klasikun shumëvjeçar të Dale Carnegie Si të fitosh miq dhe të ndikosh njerëzit, i paraqitur këtu në tërësinë e tij.


Për më shumë se 60 vjet, këshilla e fortë dhe e testuar me kohë në këtë libër ka çuar mijëra njerëz tashmë të famshëm në shkallët e suksesit në biznesin dhe jetën e tyre personale.


Me këtë libër a vërtet fenomenal, mësoni:

  • Gjashtë mënyrat për t'i bërë njerëzit t'ju pëlqejnë

  • Dymbëdhjetë mënyra për t'i tërhequr njerëzit në mënyrën tuaj të të menduarit

  • Nëntë mënyra për të ndryshuar njerëzit pa ngjallur pakënaqësi

  • Dhe shumë, shumë më tepër!


Ka vend në krye, kur e dini...Si të fitoni miq dhe të ndikoni tek njerëzit.


25. Psikologjia e suksesit 2 (Si të harroni brengat dhe të gjeni kënaqësi në jetë)

Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:

Nëpërmjet bestseller-it me shtatë milionë kopje të Dale Carnegie (i rishikuar së fundmi) miliona njerëz janë ndihmuar për të kapërcyer zakonin e shqetësimit. Dale Carnegie ofron një sërë formulash praktike që mund t'i vini në punë sot, formula që do të zgjasin një jetë! Zbuloni se si të:

  • Eliminoni menjëherë 50 për qind të shqetësimeve të biznesit

  • Ulni shqetësimet financiare

  • Kthejeni kritikën në avantazhin tuaj

  • Shmangni lodhjen dhe vazhdoni të dukeni të rinj

  • Shtoni një orë në ditë jetës tuaj të zgjuar

  • Gjeni veten dhe jini vetvetja - mbani mend, nuk ka njeri si ju në tokë!

Si të ndaloni së shqetësuari dhe të filloni të jetoni merret me emocionet dhe idetë themelore. Është magjepsëse për t'u dëgjuar dhe e lehtë për t'u zbatuar. Lëreni të ndryshojë dhe t'ju përmirësojë. Nuk ka nevojë të jetoni me shqetësime dhe ankth që ju pengojnë të shijoni një jetë të plotë, aktive dhe të lumtur!


26. Psikologjia e suksesit 3 (Si të zhvilloni mjeshtrinë e oratorisë dhe si ta fitoni vetëbesimin)

Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:Zbuloni se si të bëheni folësi më i mirë publik që mund të jeni me këtë udhëzues të vlefshëm dhe të arritshëm nga Dale Carnegie me famë botërore!


Duke u mbështetur në vitet e përvojës së Dale Carnegie si trajner biznesi, ky libër do t'ju tregojë se si të kapërceni frikën e natyrshme të të folurit në publik, të bëheni një folës i suksesshëm dhe madje të mësoni ta shijoni atë.


Këshillat e tij të paçmuara përfshijnë mënyra për të:


- Zhvilloni ekuilibrin

-Fitoni vetëbesim

-Përmirësoni kujtesën tuaj

-Bëni të qartë kuptimin tuaj

- Filloni dhe përfundoni një prezantim në mënyrë efektive

-Interesoni dhe magjepsni audiencën tuaj

-Përmirësoni diksionin tuaj

-Fito një debat pa bërë armiq


27. Sistemi i suksesit (Oscar Schellbach)

Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:


Libri “Sistemi i suksesit” për një kohë të shkurtër pati shumë lexues në rajone të ndryshme gjuhësore. Vetëm në Gjermani u botua 14 herë. Çfarë e nxiti gjithë këtë interesim? Vetë shkrimtari këtë interesim e shpjegon me rëndësinë e problemit të cilin përpiqet ta ndriçojë. Megjithatë, vetë problemet nuk mjaftojnë ta shpjegojnë suksesin e jashtëzakonshëm të këtij libri. Më parë do të mund të thuhej se mënyra me të cilën shkrimtari i trajton këto probleme është çelës për të kuptuar pranimin e ngrohtë të këtij libri nga lexuesit.


28. Njeriu më i pasur i Babilonisë

Çmimi: 7 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:


"Si i ri, hasa në librin klasik të Xhorxh Samuel Klasonit të vitit 1926 Njeriu më i pasur në Babiloni, i cili ofronte këshilla financiare të logjikshme të treguara përmes shëmbëlltyrave të lashta. Unë ia rekomandoj të gjithëve." --Tony Robbins, Money: Master the Game


Babilonasit e lashtë ishin njerëzit e parë që zbuluan ligjet universale të prosperitetit. Në bestsellerin e tij klasik, "Njeriu më i pasur në Babiloni", George S. Clason zbulon sekretet e tyre për krijimin, rritjen dhe ruajtjen e pasurisë.


Nëpërmjet këtyre tregimeve argëtuese të tregtarëve, tregtarëve dhe barinjve, do të mësoni se si të mbani më shumë jashtë asaj që fitoni; dal nga borxhi; vendosni paratë tuaja në punë; tërheq fat të mirë; zgjidhni investime të mençura; dhe ruaj një pasuri të qëndrueshme.


Ky është një botim i dizajnuar bukur i punës së plotë, klasike. (Një version i thjeshtuar është gjithashtu i disponueshëm: Njeriu më i pasur në Babiloni: Gjashtë ligje të pasurisë nga Charles Conrad.)


29. Të panjohurat e Linkolnit Nga Dale Carnegie

Çmimi: 8 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:

Një nga librat më të mirë të shkruar ndonjëherë për Lincoln nga Dale Carnegie. Kronikat e jetës së brendshme dhe betejave të Abraham Lincoln-it, si ai bëri një jetë në varfëri, si nga i varfëri u bë president, si doli nga errësira dhe u bë kandidati republikan në konventën e Çikagos në 1860, si i pëlqente të tregonte histori humoristike , dhe se ai ishte një lexues i zjarrtë i Shekspirit.


Do t'ju pëlqejë ky libër, pavarësisht nëse jeni njohës i mirë i historisë dhe thënieve të Lincoln-it ose thjesht e njihni të tijin si presidenti që emancipoi zezakët nga skllavëria.


30. Tetë Shtyllat e Mirëqenies James Allen

Çmimi: 7 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:

Pata shikuar përreth anembanë botës, duke vërejtur se gjithçka ishte errësuar nga brengat, pëvëluar tërësisht nga flakët e vuajtjeve. Pastaj e pata kërkuar edhe shkakun, pata kërkuar anekënd, pa mundur ta gjeja dot; kisha kërkuar nēpër faqe librash, pa arritur ta gjeja sidoqoftë; gjersa pata kerkuar brenda vetes time, duke mundur të gjeja njëherësh shkakun dhe natyrën e vetedijshme të shkakut në fjalë. Më tutje kisha kërkuar përsëri, edhe më thellë kësaj radhe, duke aritur ta gjeja edhe zgjidhjen.


31. Fuqia e Mendimit Pozitiv Norman Vincent Peale

Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi: Një bestseller ndërkombëtar me mbi pesë milionë kopje në shtyp, Fuqia e Mendimit Pozitiv ka ndihmuar burrat dhe gratë anembanë botës të arrijnë përmbushjen në jetën e tyre nëpërmjet mesazhit të fuqishëm të besimit dhe frymëzimit të Dr. Norman Vincent Peale.


Në këtë bestseller fenomenal, "i shkruar me objektivin e vetëm për të ndihmuar lexuesin të arrijë një jetë të lumtur, të kënaqshme dhe të vlefshme", Dr. Peale demonstron fuqinë e besimit në veprim. Me teknikat praktike të përshkruara në këtë libër, ju mund të aktivizoni jetën tuaj—dhe t'i jepni vetes iniciativën e nevojshme për të realizuar ambiciet dhe shpresat tuaja. Do të mësoni se si të:


· Besoni në veten tuaj dhe në gjithçka që bëni

· Ndërtoni fuqi dhe vendosmëri të re

· Zhvilloni fuqinë për të arritur qëllimet tuaja

· Hiqni zakonin e shqetësimit dhe arrini një jetë të relaksuar

· Përmirësoni marrëdhëniet tuaja personale dhe profesionale

· Merrni kontrollin mbi rrethanat tuaja

· Ji i sjellshem me veten


32. Fuqia e Mendimit Pozitiv 2 Norman Vincent Peale

Çmimi: 5 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi: Miliona njerëz kanë gjetur besim të patrembur, një jetë me besim rrezatues dhe vitalitet në FUQINË E MENDIMIT POZITIV - libri më i madh frymëzues i kohës sonë. Ky best seller i të gjitha kohërave është përkthyer në 12 gjuhë, pjesë të tij të ribotuara në gazeta, pamflete dhe revista; të regjistruara në fjalën e folur dhe tema e saj përshtatet me diskutime, seminare dhe leksione kudo në mbarë vendin dhe botën1d. Cili është sekreti i këtij suksesi fenomenal? Libri mëson, jo predikon; tregon me shembuj aktualë dhe ju lejon të ndani dhe të merrni pjesë në përvojën e madhe të të menduarit dhe besimit pozitiv. Këtu, Dr. Peale ju tregon: 10 rregulla të thjeshta dhe të zbatueshme për zhvillimin e besimit - 3 sekrete të vërtetuara për të mbajtur energjinë tuaj - 13 shembuj aktualë se si fuqia e lutjes i ndihmoi njerëzit në nevojë - 4 fjalë që çojnë drejt suksesit - 5 teknika të përdorura nga burra të suksesshëm për të kapërcyer humbjen - një formulë shërimi shpirtërore me 8 pika - një udhëzues 10 pikësh për popullaritetin. . . dhe shumë, shumë më tepër. Ky libër dëshmon se një qëndrim i mendjes mund të ndryshojë jetë, të fitojë sukses në të gjitha gjërat dhe të kapërcejë të gjitha pengesat. Nëse keni një problem, ka një zgjidhje. Nëse jeni në dëshpërim, ekziston shpresa e lumturisë dhe besimi i rinovuar në jetë. Këtu është udhëzuesi juaj.


33. Forca e Ndërdijes 2Joseph Murphy

Çmimi: 6 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:

Dr. Joseph Murphy ju jep mjetet që ju nevojiten për të zhbllokuar fuqitë e jashtëzakonshme të mendjes suaj nënndërgjegjeshëm. Ju mund të përmirësoni marrëdhëniet tuaja, financat tuaja, mirëqenien tuaj fizike. Pasi të mësoni se si të përdorni këtë forcë të pabesueshme të fuqishme, nuk ka asgjë që nuk do të jeni në gjendje të arrini. Bashkohuni me miliona njerëz që kanë zhbllokuar tashmë fuqinë e mendjeve të tyre nënndërgjegjeshëm. Ju nxis ta studioni këtë libër dhe të zbatoni teknikat e përshkruara në të; dhe ndërsa bëni ju, ndihem absolutisht i bindur se do të mbani një fuqi mrekullibërëse që do t'ju ngrejë nga konfuzioni, mjerimi, melankolia dhe dështimi dhe do t'ju udhëheqë në vendin tuaj të vërtetë, do t'ju zgjidhë vështirësitë, do t'ju shkëputë robëria emocionale dhe fizike dhe ju vendos në rrugën mbretërore drejt lirisë, lumturisë dhe paqes shpirtërore.- Dr. Joseph Murphy


34. Forca e Ndërdijes 3 Joseph Murphy

Çmimi: 6 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:

Dr. Joseph Murphy ju jep mjetet që ju nevojiten për të zhbllokuar fuqitë e jashtëzakonshme të mendjes suaj nënndërgjegjeshëm. Ju mund të përmirësoni marrëdhëniet tuaja, financat tuaja, mirëqenien tuaj fizike. Pasi të mësoni se si të përdorni këtë forcë të pabesueshme të fuqishme, nuk ka asgjë që nuk do të jeni në gjendje të arrini. Bashkohuni me miliona njerëz që kanë zhbllokuar tashmë fuqinë e mendjeve të tyre nënndërgjegjeshëm. Ju nxis ta studioni këtë libër dhe të zbatoni teknikat e përshkruara në të; dhe ndërsa bëni ju, ndihem absolutisht i bindur se do të mbani një fuqi mrekullibërëse që do t'ju ngrejë nga konfuzioni, mjerimi, melankolia dhe dështimi dhe do t'ju udhëheqë në vendin tuaj të vërtetë, do t'ju zgjidhë vështirësitë, do t'ju shkëputë robëria emocionale dhe fizike dhe ju vendos në rrugën mbretërore drejt lirisë, lumturisë dhe paqes shpirtërore.- Dr. Joseph Murphy


35. 7 Zakonet e njerëzve të Suksesshëm Stephen R. Covey

Çmimi: 10 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:

*Bestselleri i New York Times—mbi 40 milionë kopje të shitura*

*Libri numër 1 i biznesit më me ndikim i shekullit të njëzetë*


Një nga librat më frymëzues dhe më me ndikim të shkruar ndonjëherë, 7 zakonet e njerëzve shumë efektivë ka mahnitur lexuesit për gati tre dekada. Ajo ka transformuar jetën e presidentëve dhe CEO-ve, edukatorëve dhe prindërve – miliona njerëzve të të gjitha moshave dhe profesioneve. Tani, ky edicion i 30-vjetorit të klasikut të përjetshëm përkujton mençurinë e 7 Zakoneve me shtesa moderne nga Sean Covey.


7 Zakonet janë bërë të famshme dhe janë integruar në të menduarit e përditshëm nga miliona e miliona njerëz. Pse? Sepse ata punojnë!


Me sugjerimet e shtuara të Sean Covey se si mund të përdoren zakonet në epokën tonë moderne, mençuria e 7 Zakoneve do të rifreskohet për një brez të ri udhëheqësish.


Ato përfshijnë:

Zakoni 1: Jini Proaktiv

Zakoni 2: Filloni me fundin në mendje

Zakoni 3: Vendos gjërat e para në radhë të parë

Zakoni 4: Mendoni Fitim/Fitim

Zakoni 5: Kërko së pari të kuptosh, pastaj të kuptohesh

Zakoni 6: Sinergjizo

Zakoni 7: Mprehni sharrën


Ky klasik i dashur paraqet një qasje të përqendruar te parimet për zgjidhjen e problemeve personale dhe profesionale. Me njohuri depërtuese dhe anekdota praktike, Stephen R. Covey zbulon një shteg hap pas hapi për të jetuar me drejtësi, integritet, ndershmëri dhe dinjitet njerëzor - parime që na japin sigurinë për t'u përshtatur me ndryshimin dhe mençurinë dhe fuqinë për të përfituar e mundësive që krijon ndryshimi.36. Baba i Pasur Baba i varfër Robert Kiyosaki

Çmimi: 10 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:Prilli i vitit 2022 shënon një moment historik 25-vjeçar për klasikun e financave personale Babai i pasur Babi i varfër që ende renditet si libri numër 1 i financave personale të të gjitha kohërave. Dhe megjithëse kanë kaluar 25 vjet që kur u botua për herë të parë Babai i pasur, Babai i varfër, lexuesit do të zbulojnë se shumë pak në vetë librin ka ndryshuar – dhe për arsye të mirë. Ndërsa kaq shumë në botën tonë po ndryshon me shpejtësi të madhe, mësimet rreth parave dhe parimet e Babait të pasur, Babait të varfër nuk kanë ndryshuar. Sot, ndërsa paratë vazhdojnë të luajnë një rol kyç në jetën tonë të përditshme, mesazhet në bestsellerin ndërkombëtar të Robert Kiyosaki janë më në kohë dhe më të rëndësishme se kurrë.


Piketat


Ndërkohë që ka një moment historik për të përkujtuar - dhe një seksion të ri në librin mbi Pse Piketat janë të Rëndësishme - ruajtja e integritetit të përmbajtjes origjinale është dëshmi e faktit se ky libër i ka rezistuar vërtet provës së kohës. Shiritat anësor përgjatë librit (që u përditësuan për edicionin e 20-vjetorit) janë përditësuar sërish, por parimet thelbësore që prindërit dhe gjyshërit – ata që përqafuan historinë dhe mesazhet e Robertit 25 vjet më parë – po i ndajnë ato me gjeneratat e reja që kanë zbuloi se urtësia e tij e përjetshme dhe mësimet e pakuptimta mund të zbatohen në jetën e kujtdo dhe vizionin e tyre për një të ardhme që përfshin marrjen e kontrollit të financave të tyre.Njerëzit e të gjitha kulturave dhe vendeve festojnë piketa. Ne i përdorim ato për të matur kohën, për të shënuar progresin, për të reflektuar mbi mësimet që kemi mësuar dhe për të festuar arritjet… dhe ato i japin kuptim rrugëtimit të jetës sonë. Ato janë një mënyrë me të cilën ne integrojmë të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen… duke parë mbrapa ku kemi filluar, ku jemi sot… dhe premtimi i gjithçkaje që mund të mbajë e ardhmja.


Në çerek shekullin që ka kaluar që kur Babai i pasur u botua për herë të parë - 25 vjet që nga 8 prilli 1997 - kaq shumë gjëra në botën tonë kanë ndryshuar. Por e vetmja gjë që nuk ka ndryshuar është nevoja urgjente dhe fuqia e edukimit financiar. Paraja është ende një shtyllë e jetës sonë, na pëlqen apo jo, dhe teknologjia ka sjellë shpejtësi dhe risi në botën e parasë. Në një botë gjithnjë në ndryshim, ne të gjithë mund të bëhemi akoma më të zgjuar kur bëhet fjalë për paratë… dhe të mësojmë sa më shumë që të mundemi për të siguruar të ardhmen tonë.


Ende i vetmi… #1


Sot Rich Dad Poor Dad renditet vazhdimisht në mesin e librave më të shitur në mbarë botën në kategoritë e Financave Personale, Prindërimit dhe Investimit, është përkthyer në 38 gjuhë dhe ka shitur më shumë se 40 milionë kopje në mbarë botën.Babai i pasur Babai i varfër është historia e Robertit për t'u rritur me dy baballarë - babai i tij i vërtetë dhe babai i mikut të tij më të mirë, babait të tij të pasur - dhe mënyrat në të cilat të dy burrat formësuan mendimet e tij për paratë dhe investimin. Libri shpërthen mitin se ju duhet të fitoni të ardhura të larta për të qenë i pasur dhe shpjegon ndryshimin midis punës për para dhe që paratë tuaja të punojnë për ju.


Në shumë mënyra, mesazhet e babait të pasur, babait të varfër, mesazhe që u sfiduan dhe u kritikuan 25 më parë, janë më domethënëse, më të rëndësishme dhe më të rëndësishme sot se kurrë.


Babi i pasur Babi i varfër...

• Shpërthen mitin se ju duhet të fitoni të ardhura të larta për t'u bërë i pasur

• Sfidoni besimin se shtëpia juaj është një pasuri

• U tregon prindërve pse nuk mund të mbështeten në sistemin shkollor për t'i mësuar fëmijët e tyre për paratë

• Përcakton një herë e mirë një aktiv dhe një detyrim

• Ju mëson se çfarë t'u mësoni fëmijëve tuaj për paratë për suksesin e tyre financiar në të ardhmen37. Biznesi i Shekullit 21 Robert Kiyosaki

Çmimi: 6 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:

Në këtë libër, Robert Kiyosaki thotë se është e mundur të krijohen rrjedha alternative të të ardhurave që sigurojnë stabilitet financiar edhe në kohë të vështira. Ai shtron idenë e marketingut në rrjet si një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar rrjedha alternative të të ardhurave pasive. Të ardhurat pasive, thotë ai, janë të ardhurat që vazhdojnë të rrjedhin edhe kur nuk jeni duke punuar. Ai u kërkon njerëzve të krijojnë sipërmarrje që do t'i lejojnë ata të përfitojnë nga përfitimet e të ardhurave pasive. Ai thotë se kjo është e mundur me një model të mirë biznesi dhe me përpjekje të mjaftueshme në fazat e hershme të sipërmarrjes.


Me marketingun në rrjet, mund të krijohet një rrjet biznesi me sipërmarrës të tjerë me mendje të ngjashme. The Business of The 21st Century postulon se marketingu në rrjet ju lejon të shfrytëzoni potencialin e një rrjeti të tërë.38. Kërko dhe do të jepet Esther and Jerry Hicks

Çmimi: 12 Euro

Posta Kosovë: 3 Euro

Posta Shqipëri: 8 Euro

Posta Maqedoni: 130 den.

Posta Europë, USA: 10 Euro

Përshkrimi:

Kërko të të jepet - Të mësosh manifestimin e dëshirave të tua


“Një prej gjërave më të vlefshme rreth Kërko të të jepet është se Abraham-i na jep 22 procese të ndryshme të fuqishme për të arritur synimet tona. Pa marrë parasysh ku jemi, ka një proces që mund të na përmirësojë jetët tona. E dua këtë libër, dhe i dua Esther dhe Jerry Hicks-in!”

– Louise Hay, autorja bestseller e “Si ta shërosh jetën”


Ky libër mahnitës nga Esther dhe Jerry Hicks, që paraqet mësimet e entitetit jofizik Abraham, do të të ndihë të mësosh se si të manifestosh dëshirat asisoj që të jetosh jetën me gëzim dhe të përmbushur që meriton.

​Teksa e lexon, do të kuptosh se si marrëdhëniet, çështjet e shëndetit, financat, brengat në karrierë dhe gjërat e tjera ndikohen nga ligjet universale që drejtojnë realitetin tënd kohë-hapësirë – dhe do të zbulosh proceset e fuqishme që do të të ndihmojnë të shkosh në hap me rrjedhën pozitive të jetës.

​Është detyrë e lindur jotja të bësh një jetë të mbushur me gjithçka të mirë – dhe ky libër do të të tregojë se si ta bësh atë në secilën mënyrë.


Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:


Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:


Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:

Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:

Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:

Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:


Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:


Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:


Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:

Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:


Me blerje deri 28 Euro keni dhurata të ndryshme.

Për Porosi të Librave na shkruani në:

+38976432315


ose në:588 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page