top of page
2023.PNG

LIVE në Instagram. Sot Ora 20:30 me Mimoza Thaqin.

Të dini se si t'i manifestoni qëllimet tuaja mund të jetë hapi i parë për t'i bërë ato ëndrra realitet.

Fuqia e të menduarit pozitiv nuk është shaka. Mendësia jonë përcakton se si ne e shohim botën dhe përfitojmë nga mundësitë.


Mendja juaj është mjeti juaj më i fuqishëm. Riprogramimi i mendjes suaj të ndërgjegjshme dhe nënndërgjegjeshme kërkon punë. Sa më shumë ta stërvitni veten për të menduar pozitivisht , aq më e natyrshme do të bëhet.

Na ndiqni sot në orën 20:30 në Instagram.


Mos mungoni pasi do të mësoni gjëra, që do t'ju ndihmojnë për manifestim të shpejt të gjërave që dëshironi.
130 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page