top of page
2023.PNG

Lumturia shijohet dhe vlerësohet më së miri, kur ndahet me të tjerët.


Mësoni të ndani lumturin tuaj me të tjerët. Nuk do ta zvogëlojë kurrë tuajën, por në të njëjtën kohë do të shtojë lumturinë në jetën e të tjerëve.

Të gjithë kanë nevojë për ndihmë në një moment të jetës së tyre. Të gjithë kanë gjithashtu aftësinë për të ndihmuar. sepse ndjenjat pozitive që marrim duke ndihmuar të tjerët ndikojnë në mënyrën se si e shofim veten ton


Asnjë individ nuk ka lindur i lumtur, por ne të gjithë kemi lindur me aftësinë për të krijuar dhe përhapur lumturine.

Pra, bëni përpjekjet tuaja të vogla për të bere dike te lumtur.

Njeriu duhet të bëjë iniciativa të vogla, të bëjë gjëra të vogla dhe t'i shtojë lumturinë jetës së dikujt, sepse iniciativat tuaja të vogla do të thonë shumë për dikë tjetër.
"Jepini botës më të mirën që keni, dhe më e mira do të kthehet tek ju." – Madeline Bridges

Zbuloni si të çlironi forcën sekrete të Universit-Fuqinë e mendimeve tuaja

Ju ftojmë të jeni pjesë e familjes së madhe Iam Power dhe të jeni me ne në nismën “Dhënia me Gëzim”Kjo nisëm konsiston me:


Mastermendje javore, ku ne mblidhemi çdo javë së bashku dhe vijmë ne ndihmë të një personi që po kalon një sfidë të caktuar.

Imagjinoni efektin e dërgimit të qëllimeve pozitive dhe të dashura përveç dhënies së ilaçeve ose trajtimit të sëmundjeve.


Prandaj secili mundet që çdo muaj të ndaj 1-5% nga të ardhurat e tij për të tjerët!

Mbaje të ndezur zjarrin e dhënies. Sepse askush nuk varferohet duke dhënë.

Është shumë e rëndësishme të ndihmojmë të tjerët, sepse kur ndihmojmë të tjerët në nevojë, ne pasurojmë jetën tonë.Nëse këtë që ndajmë mënjanë e japim me Gëzim ajo që japim kthehet e shumëfishuar te ne.Do të mbajmë cdo javë takim në zoom!

Çdo javë një person që merr energji dhe shërim për sfidën që po kalon!

Çdo javë energji e jetës dhe shërimit për të gjithë!

Çdo javë takim me familjen e madhe Iam Power!


MËSONI një teknikë të plotë për të shfrytëzuar energjitë kolektive të MASTERMENDJES dhe për të çliruar fuqinë tuaj latente për të përmirësuar fuqitë tuaja për të shëruar të tjerët – dhe veten tuaj.

Për herë të parë, Mimoza do të nisë një program me të cilin Çdo javë nga 10-20 min ju do të përshpejtoni mënyrën e përdorimit të mendimeve tuaja për të kapërcyer saktësisht atë që ju pengon ende të realizoni ëndrrat tuaja – për marrëdhëniet tuaja, karrierën tuaj, familjen tuaj. aspiratat tuaja më të larta.


158 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentarze


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page