top of page
2023.PNG

LUTJA PËR LIRINË

Sot, Krijues i Universit, ne kërkojmë që të vini tek ne dhe të ndani me ne një bashkësi të fortë dashurie. Ne e dimë që emri yt i vërtetë është Dashuri, që të kesh një bashkësi me ty do të thotë të ndash të njëjtën dridhje, të njëjtën frekuencë që je, sepse je e vetmja gjë që ekziston në universi.


Sot na ndihmoni të jemi si ju, ta duam jetën, të jemi jetë, të jemi dashuri. Na ndihmoni të duam mënyrën që doni, pa kushte, pa pritje, pa detyrime, pa asnjë gjykim. Na ndihmoni ta duam dhe ta pranojmë veten pa asnjë gjykim, sepse kur gjykojmë veten, e gjejmë veten fajtor dhe duhet të dënohemi.


Na ndihmoni të duam gjithçka që krijoni pa kushte, veçanërisht qeniet e tjera njerëzore, veçanërisht ata që jetojnë përreth nesh - të gjithë të afërmit tanë dhe njerëzit të cilët ne përpiqemi aq shumë t'i duam. Sepse kur i refuzojmë ata, ne e hedhim poshtë veten tonë, dhe kur e refuzojmë veten, ne të hedhim poshtë Ty. Na ndihmoni t'i duam të tjerët ashtu si janë, pa kushte.


Na ndihmoni t’i pranojmë ashtu siç janë, pa gjykim, sepse nëse i gjykojmë, i konsiderojmë fajtorë, i fajësojmë dhe kemi nevojë t’i ndëshkojmë. Sot, pastroni zemrat tona nga çdo helm emocional që kemi, lirojeni mendjen nga çdo gjykim në mënyrë që të mund të jetojmë në paqe të plotë dhe dashuri të plotë.


Sot është një ditë shumë e veçantë. Sot ne i hapim zemrat tona për të dashur përsëri, në mënyrë që t'i themi njëri-tjetrit "Të dua pa ndonjë frikë, dhe me të vërtetë do të thotë atë. Sot, ne ju ofrojmë veten tuaj. Ejani tek ne, përdorni zërat tanë, përdorni sytë tanë, përdorni duart tona dhe përdorni zemrat tona për të ndarë veten në një kungim dashurie me të gjithë.


Sot, Krijues, na ndihmo të jemi ashtu si ti. Faleminderit për gjithçka që marrim këtë ditë, veçanërisht për lirinë për të qenë ata që jemi në të vërtetë.

Amen DON MIGUEL LUIZ
341 views0 comments

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page