top of page
2023.PNG

Lutja që mund të ju ndryshojë jetën –Pasi të lexoni mund te ju ndodhin mrekulli në jetë!

Lutja që mund të ju ndryshojë jetën –Pasi të lexoni mund te ju ndodhin mrekulli në jetë !

Efekti I saj është shumë fuqishëm. Rezultatet janë mahnitëse. Pasi të lexoni këtë lutje, në jetë do të ju ndodhin mrekulli –ngjarje të mahnitshme të cilat as që keni mundur ti imagjinoni.


Mund të ju thërasin familjarë të largët, që duan të ju dhurojnë pjesë nga prona a tyre; mund të thireni të filloni një punë të re me rrogë shumë të lartë, ose thjesht ndonjë njeri do të vendos të ju jap dhuratë që do të ju ndryshojë jetën tuaj.


Lutja duhet të lexohet në mëngjes dhe në mbrëmje për një muaj (edhe pse rezultatet mund të vijnë më herët).

Unë e kam përdorur disa her në jetë( dhe të tre herët fitova rezultate të pabesueshme)

Herën e fundit kur isha shumë i dëshpëruar, gjërat më ndodhën mua që ndryshuan drejtimin e jetës sime për të mirë. Mua më ndodhën mrekulli të vërteta, në të cilat një njeri i zakonshëm që jeton një jetë të thjeshtë është e vështirë të besoj.


Lutja eshte ne vijim:


"Dhuratat nga Perëndia - janë dhuratat e mia. I përdor ato në çdo moment të ditës. Me mua, ata janë në harmoni hyjnore, paqe dhe bollëk. Dashuria e Perëndisë vjen nga unë dhe i bekon të gjithë ata që më takojnë. Dashuria hyjnore më trajton tani. Unë nuk kam frikë nga e keqja, sepse Perëndia është me mua. Unë kam qenë gjithmonë i rrethuar nga aura e shenjtë e dashurisë dhe fuqisë hyjnore. Unë pretendoj, ndiej, e di dhe besoj me vendosmëri dhe pozitivitet se fuqia e dashurisë dhe vigjilencës hyjnore është drejtuar, shëruar dhe kujdeset për të gjithë në familjen time dhe për ata që unë i dua.


Unë i fal të gjithë dhe sinqerisht shpresoj për dashurinë Hyjnore, paqen dhe mirësinë për të gjithë njerëzit, pavarësisht se ku janë. Në qendër të thelbit tim është paqja, kjo është paqja nga Perëndia. Në këtë heshtje ndiej forcën, drejtimin dhe dashurinë e tij, si dhe praninë e Tij të shenjtë.


I menaxhoj të gjitha shtigjet e mia në një mënyrë hyjnore. Unë jam thjesht mishërimi i dashurisë, i së vërtetës dhe i bukurisë së Perëndisë. Ndiej rrjedhën e lumit të tij në mua. E di që të gjitha problemet e mia janë në mendjen time. Rrugët e Perëndisë - janë shtigjet e mia. Fjalët që flas vijnë aty ku i dërgoj. Unë gëzohem dhe shpreh mirënjohjen time, duke e ditur se unë do të marr një përgjigje për lutjen. Dhe kjo është ashtu. "


Lexoni me sinqeritet, ndieni këtë lutje. Dhe me siguri do të merrni rezultate të pabesueshme. Kjo lutje është universale. Është e përshtatshme për të gjithë dhe do të ju ndihmojë në përmirësimin e jetës suaj.

Kjo lutje është nga Joseph Murphy5,999 views4 comments

4 則留言


Gazmend Cokli
Gazmend Cokli
2020年12月07日

Falminderit shum mimoza 💖💖💖💖💖

按讚

Diana Bellanica
Diana Bellanica
2020年12月06日

Te jemi Falenderuese pa fund..🤲⭐❤

按讚

Anila Isufaj
Anila Isufaj
2020年12月06日

Faleminderit dhe mirnjohje pa fund per gjithshka ☝️🙏

按讚

未知的會員
2020年12月06日

Faleminderit 😍My first 1 day 🙏🏻✨❤️

按讚
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page