top of page
2023.PNG

Lutje për Dashurinë Hyjnore/ Urime dita e Dashurisë.

Në emër të të dashurit tim, unë jam prania, Unë thërras që Fuqia e Dashurisë Hyjnore të zmadhohet Brenda zemrës dhe botës sime çdo ditë.

UNË JAM Dashuria, Dashuri e Gëzuar, Rrezatim dashurie, dashuri e pakushtëzuar!


Zoti i konsumon hijet e mia

Duke i shndërruar në Dashuri!

Këtë ditë, unë jam një fokus i Dashurisë Hyjnore

E cila rrjedh nëpër çdo qelizë të qenies sime!

UNË JAM një rrjedhë e gjallë e Dashurisë së pastër Hyjnore

Kjo nuk mund të rikualifikohet kurrë nga frika, Zemërimi, urrejtja, mospëlqimi dhe lakmia!

Të gjitha mendimet dhe ndjenjat negative TANI treten dhe konsumohen

Me fuqinë e Dashurisë Hyjnore që JAM!

UNË JAM, JAM, JAM Dashuria.

Unë jetoj në vetëdijen e Dashurisë!

UNË JAM Dashuria në shprehjen e saj më të plotë,

Bekoj gjithë njerëzimin me Dashuri Hyjnore!

Unë rrezatoj dashuri!UNË JAM Dashuria në veprim, Bekim, Ngritje dhe Shërim të të gjithëve në Tokë!


Le të bëhet ashtu

Le të jetë ashtu

Dhe Ashtu është.


Shumë dashuri për ju


Mimoza Thaqi

Për këtë ditë të bukur ne kemi menduar që ti bëni një dhuratë të bukur bashkëshortit tuaj:

Duke i dhuruar këto libra bashkëshortit tuaj, ju i keni siguruar atij arritjet dhe suksesin që ai ëndërron për ju dhe familjen tuaj. Po edhe ai dëshiron dhurata dhe gëzohet kur ato janë kaq me vlerë. Me rastin e festës së Dashurisë, është kjo ofertë ku ju e fitoni falas Librin Klasik dhe më të saktë për suksesin material Ligjin e Suksesit në 16 Mësime. ( Çmimi i të cilit është 20Euro) Për porosi na shkruani në inbox. "Burri juaj është Mbreti juaj, bëjeni sepse një grua e bën burrin e saj mbret ose lypsar." P.s.: Nëse o keni këto libra na kontaktoni në email info@iampower.al mund ti zëvendësoni me libra tjerë.
Shihemi në suksese


E juaja

Mimoza Thaqi


Themeluese e Iam Power

197 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page