top of page
2023.PNG

Më lejoni t'ju bëj një pyetje. Cilën do të zgjidhnit?

Një Ndermarrës I mençur dikur tha, dhe unë jam duke parafrazuar ...

"Mënyra më e mirë për të prodhuar ligjërisht paratë tuaja është duke shitur informacionin e produktit tuaj."

Më lejoni t'ju bëj një pyetje. Nëse dikush ju shfaq një çantë me para, ose një informacion të produktit tuaj. Cilin do të zgjidhnit?


Shumica e njerëzve do të merrnin çantën me para dhe me vrap do të shkonin në majë!

Por jo një Ndërmarrës I mençur. Ai do të kishte zgjedhur informacionin e produktit, pa hezituar.

Ai është mjaft i zgjuar për të ditur që një grumbull i madh parash përfundimisht mbaron. Por një informacion I mire I produktit me një mesazh të fuqishëm të marketingut nuk do të ndalojë kurrë 'prodhimin' e parave për ju.


Në shumë raste, produkti juaj mund të zgjasë edhe brez pas brezi.

Kurrë nuk ka qenë një kohë më e madhe për ju që të filloni të krijoni informacionie të produktit tuaj si libra, video, audio, etj.

Pse?

'Është një treg i etur atje për njohuritë dhe ekspertizën tuaj. Audienca juaj është e gjithë bota!

Hulumtimi dhe parashikimi i tregut nga Forbes po vlerësojnë që arsimi në internet të jetë në 325 miliardë dollarë deri në vitin 2025. Kjo është dyfish nga 2015. Kjo shoqërohet me libra në internet, klipe audio ose video.

Numri aktual ka të ngjarë të jetë shumë më i lartë sepse ata nuk e morën në konsideratë situatën pandemike ku me dhjetëra miliona njerëz në mbyllje pa asgjë për të bërë, por shikojnë Netflix, TV ose lexojnë.

Jemi vetëm disa ditë larg nisjes së madhe. Jemi shumë të entuziazmuar që e kemi lëshuar këtë në duart tuaja.

Iam Power Akademia e suksesit tuaj ju zbulon sekretet e paçmueshme për krijimin e pasurisë me informacionin e produktit tuaj.

Tani është koha që ju të jeni të suksesshëm me produktin tuaj. Ju nuk mund ta lejoni që kjo mundësi t'ju kalojë.

Unë dua që ti t’i kalosh ditët në vazhdim duke menduar se çfarë do të dëshironit të krijonit. Cila është ekspertiza juaj apo tema e interesit?

Ndoshta ju jeni prind i 4 fëmijëve, prandaj keni njohuri të gjera se si t'i kujdeseni.

Ndoshta vuani nga varësia dhe keni qenë në gjendje ta kapërceni atë.

Ose, ju jeni një kuzhinier i shkëlqyeshëm. Ose ju i doni kafshët! Në cfarë je i zoti?


Konferenca Online:

UDHËHIQ VETEN NË KOHËRA KRIZASH!

Është pikërisht për këtë. Dhe ju e fitoni Falas me anëtarësimin tuaj në Iam Power

Ju mund të prodhoni me ligj paratë me para-produktin tuaj!

Përshëndetje të përzemërta,P.S.: Deri me datë 30 Prill 2020 keni mundësi të aplikoni për çmimet siç janë tani:


Niveli 1= 33,97 Euro ( çmimi normal është 99Euro- 185 Trajnime)

Niveli 2 = 69,97 Euro ( çmimi normal është 199Euro- 140 Trajnime)

Nivlei 3 = 117 Euro ( çmimi normal është 399Euro- 199 Trajnime)Dhe trajnimet shtohen në Vazhdimësi!P.S.S: Nëse Aplikoni pa marrë parasysh kur do të keni mundësi të bëni pagesën do të merret në konsideratë data e aplikimit tuaj e cila duhet të jetë deri para 30 Prill 2020.517 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


  Marie Prela
Marie Prela
Apr 29, 2020

♥ ♥ ♥

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page