TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Më shumë nga e njëjta do të na sjell më shumë nga e njëjta.

Unë e di se askush nuk do që ti jepni këshilla, sepse të gjithë në mënyrën e vetë e dijnë të vërtetën e vetë!

Por pse harrojnë gjërat më themelore është mirë të jua rikujtoni. Psh nëse lulen nuk e ujit ajo thahet. Nëse e Ujit ajo lulëzon.🌷 Por e njëta është edhe me ferrën. Pse ne dijmë vetëm ferrën ta ujisim? Më shumë nga e njëjta do të na sjell më shumë nga e njëjta. ☺️


Ushqeni veten me mësime të çmuara në Iam Power.146 views1 comment

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌