Mënyrat e thjeshta për Ndërtim të Pasurisë!

Ne Prishtine me 4 mars 2016, u mbajt Prezentimi Mënyrat e thjeshta për Ndërtim të Pasurisë! Energji e mrekullueshme dhe mesime shume te fuqishme per ndertim te Planit te Thjeshte per Pasurim.


9 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌