top of page
2023.PNG

Mëso si të shpëtosh nga vjedhësit e lumturisë së jetës, përgjithmonë. Lexo më tepër në...

STRESI- shkaktari numër një, që ka rrëmbyer lumturi, ka marr jetë njerëzish të pafajshëm. Ka shkaktuar ANKTH dhe DEPRESION në shumë jetë.

Shpëto prej shkaktarit kryesor të të gjithave këtyre..Mjaft VUAJTE dhe QAVE, mjaft më duke e torturuar veten ditë pas dite, orë pas ore, minut pas minuti. STOP ME sepse ti meriton të jetosh, meriton të gëzosh, meriton të buzëqeshësh.Ti je krijesa më e bukur e këtij UNIVERSI dhe si e tillë ti je HYJNOR. Ti je mrekullia e këtij planeti dhe si e tillë ti duhet të JETOSH.Unë jam e lumtur kur je dhe ti sepse ti je si une, jemi nga e njëjta përbërje, jemi krijuar prej të njëjtit ZOT.Eja me mua, ma beso mua gjendjen tënde dhe nuk do të zhgënjehesh.

Unë e dua jetën dhe veten, mëso ta duash dhe TI fuqishëm.321 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page