top of page
2023.PNG

MAGJIA E TE FOLURIT POZITIV! Libri i rekordeve!!!


Me siguri dikush ka pyetur veten se pse akoma nuk kishim nje liber nga Mimoza Thaqi duke qene qe 12 vjet ne trajnim te fuqishem ne fushen e zhvillimit personal dhe qe ka ndihmuar pafund njerez te trajnohen ne jeten e tyre; kush me mire se ajo do te shkruante nje liber?!


Mirepo ai qe trajnohet dhe e transformon jeten e tij me 360 grade e di mire se produkti qe nxjerr do te ndryshoje jetet e njerezve, do te lumturoje popuj te tere, do te rrise breza sakte te programuar!

Ndaj dhe kjo kohe ka ardhur, ky moment ka ardhur dhe jemi pikerisht ne nje faze ku fluksi i pre-order book eshte jashtezakonisht i madh.


Njerezit po porosisin nga e gjithe bota librin e pare te Mimoza Thaqit, titulluar MAGJIA E TE FOLURIT POZITIV!


Ky eshte nje liber i cili po pritet me padurim nga te gjithe lexuesit!


Magjia e te folurit pozitiv eshte pikerisht ajo qe shqiptareve ne mbare trojet iu duhet dhe qe iu ka munguar. Me ne fund pergjigjet e shume dilemave behen te dukshme dhe shume afer nesh, shume afer mendjes dhe zemres tone!


Njerezit po porosisin nga e gjithe bota, ende pa u botuar, librin e pare te Mimoza Thaqit, titulluar MAGJIA E TE FOLURIT POZITIV!

Rezervimi paraprak, ju jep mundesine ta perfitoni librin me 50% zbritje ekskluzive dhe plus, te merrni Falas edhe audio book te ketij libri te mahnitshem.


Rezervo edhe ti menjehere kopjen tende, ne butonin me poshte:


Le te filloje magjia e jetes tone, magjia e shendritshme!

153 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
Apr 12, 2022

❤️❤️❤️❤️

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page